Ultima modă pe internet e supersexy! Fetele se pozează cu pixul sub sâni


    Chinezoaicele se fotografiază ținând un pix sub sânifoto: captură
Chinezoaicele se fotografiază ținând un pix sub sânifoto: captură

O nouă modă încinge rețelele sociale în China! Tinerele vor să arate că au cu ce se lăuda. Chinezoaicele au lansat o provocare foarte sexy sub hashtag-ul #carrypenunderbreast, prin care fetele sunt rugate să se fotografieze ținând un pix sub sâni și să facă publică imaginea. Răspunsul a fost uluitor, iar spectatorii nu au de ce se plânge. Este inflație de poze sexy!

Provocarea a fost lansată chiar la începutul anului, relatează Daily Mail, citând Hunaqiu.com. Chinezoaicele erau îndemnate să arate că ”sunt cu adevărat femei”. Și care poate fi cea mai bună metodă de a demonstra asta dacă nu printr-un selfie cu pixul sub sâni?

Chinezoaicele se fotografiază ținând un pix sub sâni
Chinezoaicele se fotografiază ținând un pix sub sâni

Sute de femei au răspuns provocării și aproape 1,5 milioane de utilizatori s-au grăbit să admire sânii chinezoiacelor. Se pare că totul ar fi început însă în Japonia, țara de origine a tuturor inițiativelor cu iz pervers, dar povestea a căpătat dimensiuni apocaliptice abia în China.

De parcă asta n-ar fi fost îndeajuns de ciudat, o parte din femeile care au răspuns provocării au supralicitat și au pus câte un pix sub fiecare sân sau au înlocuit banalul instrument de scris cu pensule, tuburi cu cremă sau, ce romantic!, cu trandafiri roșii.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP