Un câine chihuahua şi-a mâncat stăpânul. Motivul pentru care a făcut acest lucru

image
Rumpelstiltskin și-ar fi mâncat fostul stăpân pentru a supraviețui.Foto: Facebook

Iubitorii de animale sunt şocaţi după ce povestea unui chihuahua a ajuns pe Internet. Actuala stăpână a povestit că micul patruped, pe nume Rumpelstiltskin, și-ar fi mâncat fostul stăpân pentru a supraviețui.

Tyfanee Fortuna din Glen Gardner (New Jersey) a făcut mărturisirea pe un grup de pe Facebook, dedicat iubitorilor de câini, unde a povestit că Rumpelstiltskin a fost nevoit să își mănânce stăpânul după acesta ar fi murit în locuința sa.

Câinele cântărește doar 1,8 kilograme, iar picioarele sale sunt ciudat de lungi în comparație cu corpul său.

simeon stalpnicul png

”Poate că acesta este grupul unde în sfârșit va primi recunoștința pe care o merită. El este Rumpelstiltskin și are 1,8 kilograme de dragoste, dar și un tremurat nervos. L-am adoptat acum 1 an de la un adăpost de animale, pentru că proprietarul său murise”, a scris Tyfanee pe Facebook, potrivit Daily Mail.

”Bonus info: proprietarul său era mort deja de un timp îndelungat, înainte ca cineva să observe asta, iar acesta și-a mâncat semenul uman pentru a supraviețui. +1 pentru că este un cățeluș supraviețuitor”, a continuat ea.

Fostul stăpân al câinelui era mort de aproximativ 2 săptămâni, astfel că animalul a fost în pericol să moară de foame.

Chiar dacă iniţial au fost şocaţi, internauţii au lăudat patrupedul şi instictul său de supravieţuire. Postarea s-a viralizat rapid şi a fost comentată de peste 1.000 de persoane.

”Mă sperie, dar îmi place de el”, “Îl iubesc! Ce dorinţă de supravieţuire!”, “Orice animal ar fi făcut ce a făcut el ca să supraviețuiască”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
Kyriakos Mitsotakis FOTO EPA-EFE
F 16CM Fighting Falcon FOTO US Air Force JPG
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg