Un campion mondial și-a bătut mireasa la nuntă, după ce invitații au primit poze erotice cu ea. Socrul mic a făcut infarct

29 august 2020
article img
Zaurbek Sidakov, alături de aleasa lui, Madina Pliyevafoto: Profimedia

Filmulețe erotice, șoc și bătaie înainte de dansul mirilor, plus un socru mic care a făcut infarct la nunta fiicei! Această poveste pare creată de cel mai priceput scenarist de telenovele, dar iată că viața bate filmul! Zaurbek Sidakov, un luptător care urma să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpice, și-a anulat cu scandal nunta cu frumoasa Madina Pliyeva.

Zaurbek Sidakov (24 de ani), un luptător campion mondial, și-a întrerupt petrecerea de nuntă la jumătatea ei, chiar înainte de dansul mirilor, după ce invitații, vreo 500 la număr, au primit pe telefoane poze și mesaje compromițătoare cu mireasa. Potrivit Daily Star, în mesaj scria faptul că mireasa, pe numele ei Madina Pliyeva (25 de ani), a lucrat ca escortă în trecut, fiind amanta unui miliardar.

article img
Madina Pliyeva, mireasa care a rămas fără nuntăfoto: Profimedia

Bărbatul, care s-a cunoscut cu Medina abia în aprilie, neștiind nimic despre trecutul ei, s-a enervat atât de tare, încât și-a luat soția de păr și a confruntat-o, apoi a plecat val-vârtej de la nuntă. Femeia a început să plângă și s-a prăbușit pe ringul de dans, fiind dusă la spital de prieteni și familie.

article img
Luptătorul Zaurbek Sidakov care urma să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpicefoto: Profimedia

Mai mult, potrivit sursei citate, tatăl fetei ar fi făcut infarct, având și el nevoie de îngrijiri medicale. Zaurbek Sidakov, 24 de ani, ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpice 2020, care au fost amânate, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit Profimedia.