Un frigider side by side nu trebuie să fie neapărat scump. Iată câteva modele mai accesibile.

#Best buys
Ultima actualizare:

Frigiderele side by side sunt caracterizate prin faptul că se deschid pe mijloc, în două uși. Frigiderul și congelatorul sunt poziționate unul lângă altul nu unul sub altul. Sunt ceva mai mari și de aceea prețul lor este ceva mai mare comparativ cu anumite combine frigorifice sau frigidere.

Cu toate acestea, sunt perfecte pentru o familie numeroasă sau pentru persoane ce gătesc des, alimentele fiind mult mai accesibile pe rafturile unui frigider side by side, fie ele congelate sau doar păstrate la rece. Dacă te interesează să achiziționezi un side by side, iată câteva modele mai accesibile.

Side by side Starcrest SSBS-450IX

Acest side by side face parte din clasa energetică F, conform noilor etichete energetice adoptate în UE, consumând anual aproximativ 381 kWh. Volumul frigiderului său este de 249 de litri, iar volumul congelatorului este de 162 de litri. Are 8 rafturi interioare, 8 rafturi pe uși și 2 compartimente speciale. Compresorul este de tip inverter ce asigură o fiabilitate mai mare în timp, garantează un consum mic de energie și nivel redus de zgomot. Temperatura este regalbilă, iar în interior este iluminat cu becuri LED. Are tehnologie Full No Frost, fiind un sistem de ventilație eficient, care nu generează gheață, previne apariția mucegaiului și ajută la menținerea mai bună a alimentelor. Materialul exterior este un inox cu finisaj anti-amprentă. Panoul de comandă este de tip touch pentru a îl putea folosi rapid și ușor.

Side by side Heinner HSBS-428NFX+

Acest side by side de la Heinner are un consum anual de energie de 365 kWh, făcând parte din clasa energetică A+ conform vechilor etichete energetice. Frigiderul are o capacitate de 264 de litri, cu 4 rafturi interioare, 3 rafturi pe ușă și compartiment de legume & fructe. Congelatorul are o capacitate de 145 de litri, cu 4 rafturi interioare, 4 rafturi pe ușă și un compartiment special. Sistemul de răcire este Full No Frost și are sistem Multi Air Flow pentru a răci uniform alimentele. Are funcție de congelare rapidă, Super Freeze, și funcție Vacanță, perfectă pentru perioadele când pleci de acasă pentru mult timp. Această funcție oprește frigiderul, în timp ce congelatorul funcționează normal.

Side by side Candy CHSBSV 5172XN

Acest frigider side by side de la Candy face parte din clasa energetică F conform noilor etichete energetice. Are un consum anual de energie de 359 kWh. Autonomia sa fără curent este de 9.5 ore. Frigiderul are o capacitate de 291 de litri, având 4 rafturi în interior, 3 rafturi pe ușă și un sertar. Congelatorul are o capacitate de 151 de litri, cu 4 rafturi interioare, 4 rafturi pe ușă și un sertar. Are sistem de răcire No Frost și funcție Super Freezing. Este un frigider silențios, cu un nivel de zgomot de doar 40 dB.Side by side Star-Light SSM-532FWH Acest frigider side by side de la Star-Light este ceva mai scump, dar merită investiția. Are un consum anual de aporximativ 401 kWh, făcând parte din clasa energetică F conform noilor etichete energetice. În total are o capacitate de 532 de litri. Frigiderul are o capacitate de 335 de litri, cu 3 rafturi interioare, 5 rafturi pe ușă și 2 sertare. Congelatorul are un volum de 197 de litri, cu 3 rafturi interioare, 5 rafturi pe ușă și 4 sertare. Este dotată cu funcția Total No Frost ceea ce înseamnă că nu vor mai exista depuneri de gheață. Are funcții de Super răcire și Super congelare care sunt perfecte atunci când vrem să răcim sau să congelăm cât mai repede alimentele cumpărate. Modul Vacanță este util când pleci de acasă pe perioade lungi și dorim să oprim frigiderul, dar nu și congelatorul. Are funcție de Blocare acces copii pentru ca cei mici să nu poată schimba setările aparatului. Are și alarmă pentru ușă deschisă pentru a evita astfel alterarea alimentelor și consumul mare de energie. Vine în 3 variante de culori: alb, negru și inox.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net