Un pastor le strică copiilor Crăciunul în fiecare an: "Moș Crăciun nu există, este un om deghizat"

simeon stalpnicul png
Un pastor din Alaska le spune copiilor că nu există Moș CrăciunFoto: Getty Images

În Alaska, un preot evanghelist merge an de an la un eveniment organizat de Crăciun pentru copii și urlă "Moș Crăciun nu există". Angajații localului au încercat să-l oprească, însă pastorul Grisham nu a plecat până nu și-a finalizat discursul.

Pastorul David Grisham a iscat multe controverse de-a lungul anilor de Crăciun, acesta a mers din nou la un eveniment organizat pentru copii, unde aceștia pot primi cadouri. Grisham a urlat în gura mare că Moș Crăciun este un bărbat deghizat și că nu acesta este adevăratul motiv pentru care trebuie sărbătorită aceasta sărbătoare, ci nașterea lui Isus Hristos. 

Deși acesta a fost rugat să părăsească locul pentru a lăsa ca evenimentul să decurgă normal, pastorul și-a continuat mărturisirile. Unii părinți s-au simțit revoltați de atitudinea acestuia, însă el nu a părăsit locația până nu le-a transmis "Fiți binecuvântați" și nu le-a povestit copiilor, urlând, cine este Moș Crăciun.

Pe contul personal de Facebook, pastorului i-au fost adresate cuvinte jignitoare, iar unii dintre prietenii săi virtuali s-au bucurat că nu și-au dus copiii la acel eveniment. Unii dintre aceștia chiar l-au denumit pe David Grisham, Grinch, personajul din povești care își dorește să fure Crăciunul.

"Moș Crăciun nu există, este un om deghizat. Părinții voștri v-au spus minciuni. Isus Hristos este important de Crăciun", a spus el în live-ul de pe Facebook făcut în timp ce le spune copiilor despre ce înseamnă Crăciunul.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
Fostul premier bulgar Boiko Borisov FOTO EPA-EFE
Alertă Rosia Montana baraj Taul Mare
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png