Uneori iubitul îşi pierde interesul în ceea ce te priveşte? Iată ce poţi să faci


     Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la elfoto: 123RF
Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la elfoto: 123RF

O relaţie fericită pentru ambii parteneri implică, pe lângă dragoste şi multă strădanie de a menţine flacăra vie. Din păcate, de cele mai multe ori, atunci când tu ajungi în zona de confort vei simţi că partenerul îşi pierde încet încet interesul faţă de tine. Iată ce poţi să faci pentru ai stârni din nou interesul.

Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la el. De exemplu, poți să îi faci mici surprize, care nu trebuie neapărat să fie costisitoare. Alege cadouri haioase sau utile, care să îi amintească de tine de fiecare dată când le folosește.

Nu încerca din răsputeri să-i acaperezi viața partenerului tău, căci, de obicei, acest comportament al femeilor nu primește un feedback prea bun din partea bărbaților. Oferă-i libertatea de a face diverse activități alături de prietenii săi, lasă-l să se ocupe de hobby-urile pe care le are și vei vedea că el te va aprecia pentru asta!

Noutatea îi incită pe bărbați, așa că, oricât de mult i-ar plăcea părul tău lung și drept, nu ar fi o idee rea să-l surprinzi, din când în când, făcând mici modificări la aspectul tău fizic. O coafură diferită sau poate o tunsoare nouă îl pot face pe iubitul tău să-și piardă mințile după tine!

Activează-i spiritul competitiv, dar nu exagera! Este știut faptul că reprezentanții sexului tare au în sânge dorința de competiție și setea de câștig. Astfel, partenerul tău trebuie să simtă, cel puțin ocazional, că tu ești curtată și de alți bărbați. Ai grijă, însă, să nu exagerezi cu gelozia! Foarte mulți bărbați se sperie atunci când concurența este prea acerbă!

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
cub ramona badescu png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg