Uneori iubitul îşi pierde interesul în ceea ce te priveşte? Iată ce poţi să faci

Ultima actualizare:

     Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la elfoto: 123RF
Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la elfoto: 123RF

O relaţie fericită pentru ambii parteneri implică, pe lângă dragoste şi multă strădanie de a menţine flacăra vie. Din păcate, de cele mai multe ori, atunci când tu ajungi în zona de confort vei simţi că partenerul îşi pierde încet încet interesul faţă de tine. Iată ce poţi să faci pentru ai stârni din nou interesul.

Surprinde-l cu tot felul de lucruri, pentru a vedea că te gândești la el. De exemplu, poți să îi faci mici surprize, care nu trebuie neapărat să fie costisitoare. Alege cadouri haioase sau utile, care să îi amintească de tine de fiecare dată când le folosește.

Nu încerca din răsputeri să-i acaperezi viața partenerului tău, căci, de obicei, acest comportament al femeilor nu primește un feedback prea bun din partea bărbaților. Oferă-i libertatea de a face diverse activități alături de prietenii săi, lasă-l să se ocupe de hobby-urile pe care le are și vei vedea că el te va aprecia pentru asta!

Noutatea îi incită pe bărbați, așa că, oricât de mult i-ar plăcea părul tău lung și drept, nu ar fi o idee rea să-l surprinzi, din când în când, făcând mici modificări la aspectul tău fizic. O coafură diferită sau poate o tunsoare nouă îl pot face pe iubitul tău să-și piardă mințile după tine!

Activează-i spiritul competitiv, dar nu exagera! Este știut faptul că reprezentanții sexului tare au în sânge dorința de competiție și setea de câștig. Astfel, partenerul tău trebuie să simtă, cel puțin ocazional, că tu ești curtată și de alți bărbați. Ai grijă, însă, să nu exagerezi cu gelozia! Foarte mulți bărbați se sperie atunci când concurența este prea acerbă!

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net