Unui bărbat i-a explodat un testicul „ca un vulcan”, după ce a luat un virus

7 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Acest bărbat a trecut prin coșmarul vieții saleFoto: The Sun

După ce a petrecut o vancață cu soția într-o țară din Africa, un bărbat a trecut prin cel mai mare coșmar al vieții sale. A contactat un virus care i-a afectat o parte din organele genitale, iar unul dintre testicule i s-a umflat atât de tare, încât i-a explodat „ca un vulcan”.

David Worsley (59 de ani) s-a îmbolnăvit de salmonella de origine africană după ce s-a întors din vacanța în Tunisia. A trecut prin suferințe teribile, greu de imaginat, după ce testicului său stâng s-a umflat până s-a făcut de zece ori mai mare decât ar fi trevuit să fie în mod normal. A observat problema la scurt timp după ce a revenit în țară, în timp ce își făcea un duș.

„Mi s-a spus că aveam o formă rară de salmonella, de origine africană. După vacanță, testiculul meu s-a umflat până să-a făcut cât un grapefruit și era atât de greu că ziceai că-i făcut din sticlă. Mă durea atât de tare, încât am zis că mor. Când în sfârșit a explodat, m-am simțit fantastic. A fost o adevărată ușurare.”, a mărturisit David., conform The Sun.

simeon stalpnicul png
Bărbatul susțineă că testiculul afectat i-a explodat ca un vulcanFoto: The Sun

Doctora îmi spusese că eram contagios, așa că n-am avut voie să dorm cu soția mea. Mă plimbam prin casă, țInându-mă cu mâna de testicul pentru că era foarte greu. Peste câteva zile, m-am trezit pe ora 5 dimineața cu niște dureri groaznice la testiculul stâng. Abia puteam să mă mișc și îmi dăreau lacrimile de durere. A făcut literlmente «Poc!». Când doctora m-a consultat, mi-a spus că a explodat ca un vulcan. Dar era o ușurare pentru mine deoarece durerea era teribilă”, a mia adăugat bărbatul.

banica vicoveanca jpeg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg