Unul mă vrea înapoi, dar mie îmi place de altul


    Uneori este indicată o pauză de la viaţa sexuală întrucât există posibilitatea ca sexul să ascundă anumite probleme şi dificultăţi din relaţia voastrăfoto: 123RF
Uneori este indicată o pauză de la viaţa sexuală întrucât există posibilitatea ca sexul să ascundă anumite probleme şi dificultăţi din relaţia voastrăfoto: 123RF

A fost cuplată cu un băiat, apoi i-a căzut cu tronc prietenul lui cel mai bun. Acum, nu ştie încotro s-o apuce. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.

"Buna, Ioana! Mă numesc Alina şi am 18 ani. Apreciez foarte mult sfaturile pe care le oferi cititorilor tăi şi m-am gândit că poate mă poţi ajuta şi pe mine. Nu ştiu ce să mai fac! În vara lui 2012, am cunoscut un băiat. Am început o relaţie, dar a durat doar cinci zile. În seara în care am aceeptat să fiu cu el, l-am cunoscut şi pe prietenul lui cel mai bun... La început nu-mi plăcea, dar, după două săptămâni de la despărţirea de primul băiat, am început să vorbesc cu prietenul lui pe Facebook. Îmi dadea de înţeles că mă place, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus ce gândesc. Acesta mi-a răspuns pozitiv şi mi-a confirmat bănuielile, dar mi-a zis că nu vrea să se certe cu prietenul lui aşa că va trebui să mai aştept. În seara următoare ne-am întalnit într-un club. Atunci ne-am sărutat pentru prima dată, m-a luat de mână, iar la sfârşitul serii m-a dus acasă. Am discutat despre noi şi mi-a zis să mai aştept puţin, până când prietenul lui îşi va face o iubită. Abia atunci noi vom puteam avea o relaţie. După 2-3 săptămâni, fostul meu iubit a început o relaţie cu o altă fată. Când am auzit asta, i-am zis băiatului de care îmi plăcea, iar acesta a început să-mi spună ca nu are timp de o relaţie. L-am lăsat în pace. După o săptămână, ne-am întâlnit iar în club întâmplător şi el m-a sărutat iar eu am crezut că s-a răzgândit. Însă nu era deloc aşa. De Ziua Îndrăgostiţilor, prietena mea cea mai bună s-a combinat cu el, deşi ştia că eu încă visez la o relaţie cu el. La scurt timp, m-am combinat şi eu cu primul băiat de care ţi-am povestit la început. Am fost împreună două luni, însă nu a fost ceea ce mi-am dorit. Îmi place de el, este înalt, bine făcut, dar este prea moale. El încă vrea să ne împăcăm, dar eu nu l-am uitat pe celălalt. Nu ştiu dacă are rost să lupt pentru ceea ce îmi doresc sau să uit. Cum să-mi dau seama dacă vrea o relaţie cu mine? Dacă mă place?".

Draga mea, mi-a rămas puţin spaţiu să-ţi răspund, dar îmi este suficient. Îmi este clar că tu nu ştii ce vrei. Şi, ca orice adolescentă, alergi după "iepurele" pe care nu-l poţi prinde.

Sfatul meu cel mai sincer cu putinţă, având în vedere că am trecut de mult timp prin ceea ce treci tu acum, este să nu te mai umileşti atât de mult în faţa unui băiat, iar, mai apoi, când vor mai trece anii, în faţa unui bărbat. Nici unul nu apreciază că eşti disponibilă oricând. Tu trebuie să fii cea căutată. Apoi, dacă într-adevăr vrei neapărat să-l cucereşti pe el, îţi recomand să-l uiţi mai întâi, să-ţi fie indiferent şi să te cuplezi cu alt băiat. "Balta e plină de peşte!" Sper că înţelegi aceste metafore din bătrâni.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg