VIDEO Poli┼úistele au dat cu banul pentru a decide dac─â re┼úin sau nu o ┼čoferi┼ú─â

simeon stalpnicul png
Femeia a fost oprit─â ├«n trafic dup─â ce a dep─â┼čit viteza regulamentar─â captur─â Youtube

Caz incredibil ├«n Atlanta,Georgia (SUA). Dou─â poli┼úiste risc─â s─â r─âm├ón─â f─âr─â job dup─â ce au oprit o ┼čoferi┼ú─â vitezoman─â ├«n trafic ┼či au dat cu banul pentru a decide dac─â o aresteaz─â sau nu.

Sarah Webb se gr─âbea spre serviciu c├ónd a c─âlcat pedala de accelera┼úie la maximum. Atunci c├ónd a trecut prin dreptul ma┼činii de poli┼úie, vehiculul tinerei rula cu 130 de km/h pe un drum ├«n care viteza legal─â era de 45 de km/h, scrie CNN. Cel pu┼úin a┼ča a estimat una dintre poli┼úistele care au oprit-o ├«n trafic pe femeie.

Poli┼úista era dotat─â cu camer─â video, iar ├«n filmule┼úul devenit viral pe Internet se poate auzi cum ofi┼úerul ├«┼či ├«ntreab─â colega dac─â s─â o re┼úin─â pe femeia care dep─â┼čise viteza regulamentar─â pe acel tronson de drum sau s─â o lase s─â plece doar cu amend─â. ├Än timp ce ┼čoferi┼úa a┼čteapta ├«n ma┼čin─â, cele dou─â poli┼úiste hot─âr├ósc s─â foloseasc─â aplica┼úia ÔÇťFlip the coinÔÇŁ pentru a lua o decizie.

ÔÇťA- cap, R- pajur─âÔÇŁ, spune una dintre poli┼úiste ├«n timp ce porne┼čte aplica┼úia. Astfel, dac─â moneda ar─âta cap, femeia era arestat─â, iar la pajur─â sc─âpa doar cu amenda.

Chiar dac─â a picat pajur─â, poli┼úista a decis s─â o aresteze pe femeie ┼či s─â o duc─â la sec┼úie. ├Än filmare se poate vedea cum femeia pl├ónge ├«n timp ce este ├«nc─âtu┼čat─â.

Dup─â ce ├«nregistrarea video cu incidentul a ajuns pe Internet, cele dou─â poli┼úiste au fost suspendate din func┼úie. Dac─â la finalizarea anchetei vor fi g─âsite vinovate, Courtney Brown ┼či Kristee Wilson vor fi date afar─â din poli┼úie.

Vezi aici filmarea cu poliţistele

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg