VIDEO Uluitor! Şi-a dresat câinii să facă ceva de necrezut!

Ultima actualizare:

    Priviţi ce se întâmplă când îşi scoate la plimbare câinii!Foto: Captură Youtube
Priviţi ce se întâmplă când îşi scoate la plimbare câinii!Foto: Captură Youtube

Augusto Deoliveira sau „şeful haitei”, aşa cum i se mai spune, prezintă, într-un filmuleţ inedit, cât de uşor îşi conduce câinii dresaţi de el, fără ca aceştia să aibă lesă.

Aceasta este dovada incontestabilă a legăturii speciale pe care Augusto o are cu câinii săi! Şi, culmea este că tânărul face acest lucru pe străzile populate ale oraşului Boston.

Augusto a crescut înconjurat de câini la o fermă din Brazilia şi a învăţat, de la o vârstă fragedă, să comunice cu aceştia. În prezent, el locuieşte şi doarme chiar împreună cu câinii lui, potrivit livebiz.ro. „Câinii mei mă recunosc ca membru al haitei. Îmi petrec foarte mult timp cu ei, îi hrănesc, îi scot afară, îi antrenez, fac multe lucruri alături de ei. Pornesc la plimbare cu câinii în lesă, pentru a le oferi timp să se obişnuiască să rămână lângă mine înainte de a-i dezlega”, a mărturisit bărbatul.

Până şi proprietara imobilului unde locuieşte Augusto împreună cu prietenii săi e uimită de ceea ce vede în fiecare zi: ”Cred că Augusto are un har, iar câinii reacţionează nemaipomenit atunci când îl întâlnesc...” El le scoate lesele, ţinându-i sub control într-un mediu ce îi poate distrage. După multe ore de dresaj a ajuns să-i educe pe cei 6 câini ciobăneşti germani care sunt foarte calmi atunci când merg cu el pe stradă. Asta ne duce cu gândul la faptul că Augusto deţine controlul total asupra lor. Priviţi imaginile!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net