Vila lui Berlusconi, scoasă la vânzare pentru 500.000.000 €!

Copiii fostului premier italian Silvio Berlusconi, care a murit în iunie la vârsta de 86 de ani, au scos la vânzare vila Certosa de pe Costa Smeralda, o zonă populară din nordul Sardiniei. Aceștia cer 500 de milioane de euro pe superba casă.

Vila lui Silvio Berlusconi din Sardinia
Conacul lui Berlusconi se află în Sardinia (Foto: Profimedia)

În această vilă, Silvio Berlusconi a primit oameni politici importanți, precum fostul președinte american George W. Bush și fostul premier al Marii Britanii Tony Blair. Președintele rus Vladimir Putin a fost, de asemenea, în vacanță la Vila Certosa cu Berlusconi, de mai multe ori, între 2003 și 2010. Nu doar casa impunătoare este atracția principală, ci și parcul uriaș, situat pe malul Mării Mediterane, împărţit în grădini, cu piscine şi bazine, o seră, terenuri de tenis, statui cu sirene, un vulcan artificial şi un amfiteatru, relatează News.ro. Defunctul miliardar își întâmpina aici oaspeții cu focuri de artificii și organiza celebrele petreceri „bunga-bunga ”, cu dame de companie.

Aici organiza Silvio Berlusconi petrecerile «bunga-bunga»

Silvio Berlusconi a murit în iunie 2023, la 86 de ani (Foto: GettyImages)
Silvio Berlusconi a murit în iunie 2023, la 86 de ani (Foto: GettyImages)

Fastuoasa Vilă Certosa, care are 68 de camere, se află în mijlocul domeniului de 110 hectare deținut de Silvio Berlusconi, care a rămas celor cinci copii ai săi, Pier Silvio (54 de ani), Barbara (39 de ani), Luigi (35 de ani), Marina (57 de ani) și Eleonora (37 de ani).

Conacul este un simbol al popularității controversatului Silvio Berlusconi. Cei cinci copii ai lui Berlusconi, care au împărțit restul averii de 6,4 miliarde de dolari lăsată de tatăl lor, sunt dispuși să renunțe la această vilă din Sardinia, deoarece este un activ prea costisitor pentru a fi menținut. Acest imobil, care a fost cumpărat de către Berlusconi în anii '80, va primi încă din această lună vizite de la miliardari potențiali cumpărători, din Emiratele Arabe Unite (EAU), Arabia Saudită, India și Statele Unite.

Insula Sardinia este o destinație populară pentru oligarhii ruși, iar câteva dintre cele mai luxoase vile din zona Costa Smeralda, care include stațiunile Porto Cervo și Porto Rotondo, au fost achiziționate în anii '90 de cetățeni ruși. Cu toate acestea, regimul de sancțiuni aferent războiului din Ucraina face ca o achiziție de către un cetățean rus să fie puțin probabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net