Virgin la 71 de ani! Bărbatului îi e frică de femei și n-a mai ieșit din curte de cinci decenii

Calixte Nzamwita (71 de ani), un bărbat din Rwanda, Africa, locuiește izolat de peste o jumătate de secol, într-o casă împrejmuită de un gard înalt, pentru că îl sperie de moarte…femeile. El avea doar 16 ani când a decis că frica lui de femei era insuportabilă. Conform zvonurilor, el suferă de o fobie extrem de rară.

Bărbatul refuză să iasă din curtea sa (foto: Captură video)
Bărbatul refuză să iasă din curtea sa (foto: Captură video)

A refuzat vehement să fie în preajma persoanelor de sex opus, darămite să discute cu ele, așa că și-a construit un gard de lemn în jurul casei sale modeste și de atunci nu a mai ieșit din proprietate. Așa, a ajuns să fie virgin la 71 de ani.

Trăiește datorită femeilor din comunitatea lui, care au grijă de el

În mod ironic, în loc să-l evite, femeile din comunitatea lui Nzamwita au avut mereu grijă de el, aducându-i mâncare și haine. Deși nu le deschide niciodată ușa, Calixte folosește lucrurile pe care ele i le oferă.

În mod ciudat, deși îi este frică de femei, noi suntem singurele care îl ajutăm să obțină mâncare și unele lucruri de care are nevoie”, a spus o femeie, pentru publicația Afrimax. „Când încercăm să îl ajutăm, nu ne lasă să vorbim sau să ne apropiem de el. În schimb, îi dăm lucruri aruncându-le în curte, apoi el vine și le ridică. Nu ne lasă să îl vedem, dar tot ia de la distanță ceea ce oferim.” Deși nu a fost niciodată diagnosticat, se crede că Calixte Nzamwita suferă de ginecofobie, o afecțiune foarte rară descrisă ca o „frică morbidă și irațională de femei”, relatează Oddity Central.

image

Nu vreau femei în preajma mea pentru că mă îngrozesc”, a spus el. „Mă închid aici și am un gard în jurul casei mele pentru a mă asigura că femeile nu se vor apropia de mine vreodată.” Povestea lui Calixte a șocat o lume întreagă, după ce Afrimax a publicat un reportaj despre el, iar recent acesta a devenit viral pe rețelele sociale. Din cauza fricii pe care o are, bărbatul refuză să iasă și să interacționeze cu oamenii din comunitatea lui, de teamă că va vedea o femeie atunci când se plimbă pe stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net