Vrea să-i facă un copil fratelui ei, dar nu e ceea ce credeți! Iată explicația

Ultima actualizare:
Samuel și Bradley vor ca, dacă vor avea un copil, acesta să poarte genele amândurora
Samuel și Bradley vor ca, dacă vor avea un copil, acesta să poarte genele amândurora

Relațiile sexuale între membri ai aceleiași familii reprezintă incest și sunt ilegale peste tot în lume. Totuși, nu despre asta este vorba între frații australieni Samuel și Bronte Leighton-Dore, care locuiesc în Sydney.

Dacă recent v-am prezentat un caz în care mama și fiul s-au îndrăgostit după ce s-au cunoscut la maturitate, de data aceasta, situația stă alfel. Bronte vrea să îi facă un copilaș fratelui ei, dar nu prin intermediul relațiilor intime, potrivit independent.co.uk.

Tânăra femeie este dispusă să-și doneze un ovul, pentru ca Samuel, care este homosexual și are o relație amoroasă cu un alt bărbat, Bradley Tennant, să poată avea un copilaș împreună. Ovulul urmează a fi implantat în sperma lui Bradley, iar embrionul implantat într-o mamă surogat.

Ambii parteneri vor să fie înrudiți cu bebelușul


    Samuel și Bradley vor ca, dacă vor avea un copil, acesta să poarte genele amândurorafoto: Independent.co.uk
Samuel și Bradley vor ca, dacă vor avea un copil, acesta să poarte genele amândurorafoto: Independent.co.uk

Astfel, bebelușul ar avea atât genele lui Bradley, cât și pe cele ale lui Samuel.  Ideea le-a venit atunci când, după trei ani de relație, Samuel a realizat că dacă ar avea vreodată un copil cu partenerul său, și-ar dori ca micuțul să aibă genele amândurora.

„Am discutat posibilitatea de a avea copii, iar când ești într-o relație cu o persoană de același sex, presupune alte lucruri, nu poți rămâne însărcinat accidental”, a declarat Samuel, pentru independent.co.uk. „Familia noastră este foarte apropiată și am realizat că să fac asta cu Bronte ar fi singura modalitate biologică care să-mi permită să fiu înrudit cu bebelușul”, a adăugat bărbatul.

Părinții sunt de partea lor

Părinții celor doi frați îi susțin în decizia făcută. Planul ar urma să intre în acțiune în următorii ani, întrucât cuplul nu este încă pregătit pentru un copil. Căsătoriile între persoane de același sex nu sunt legale în Australia, deși legea conform căreia singurul mariaj valabil este cel între un bărbat și o femeie a fost contestată de 16 ori în anul 2015.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg