Vrei să o cucereşti pe femeia pe care o placi? Fii romantic


    Când vine vorba despre romantism, cele mai multe femei  vor ca bărbaţii de lângă ele să fie cei mai buni la acest capitolfoto: 123RF
Când vine vorba despre romantism, cele mai multe femei vor ca bărbaţii de lângă ele să fie cei mai buni la acest capitolfoto: 123RF

Când vine vorba despre romantism, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos vor ca bărbaţii de lângă ele să fie cei mai buni la acest capitol. Îţi place o femeie şi vrei să o cucereşti? Oferirea unui buchet de flori fără vreo ocazie specială, deschisul uşii la restaurant sau maşină şi alte gesturi banale vor atrage, mai ales la început, atenţia unei doamne/domnişoare.

Ele iubesc surprizele, indiferent că e vorba despre o o cutie cu bomboane, o invitaţie la teatru sau la film, un mesaj drăguţ sau o scrisoare de dragoste sau alte cadouri. Femeile nu sunt niciodată deranjate de surprize, indiferent cât de multe ar fi. Dimpotrivă! Asta este exact ceea ce aşteaptă mai mereu femeile de la un bărbat. Dacă ai putea să le faci zilnic, ar fi perfect pentru ele. 

O surpriză originală, la momentul potrivit, îţi va aduce şanse preţioase de a o cucerii pe femeia care îţi place şi pe care ţi-o doreşti alături de tine. Aşadar, fii perspicace!

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg