Vulturiţa, aşteptată o săptămână de partener

Ultima actualizare:

    Birdzilla este  tratată de medici
Birdzilla este tratată de medici

O poveste înduioşătoare! Unul dintre angajaţii de la clinica veterinară din Cobequid (Nova Scotia, Canada) a găsit recent o femelă de vultur cu cap alb grav bolnavă. Era căzută la pământ, nu mai avea forţă nici să-şi deschidă aripile, nici să-şi ridice capul.

A dus-o de urgenţă în clinică, pentru a o salva. Medicii i-au pus numele Birdzilla (n.r. joc de cuvinte de la “bird”, care înseamnă pasăre în limba engleză şi de la monstrul Godzilla), fiindcă era cea mai mare pasăre pacientă a lor. Era intoxicată cu plumb, probabil de la animalele pe care le mâncase. I-au făcut  tratamente intensive şi a devenit violentă, semn că s-a înzdrăvenit. După o săptămână au lăsat-o liberă şi, surpriză, vulturiţa era aşteptată de masculul ei. Tot timpul, vulturul dăduse târcoale şi o veghease din arborele din faţa clinicii, cât a fost bolnavă. După ce s-au reîntâlnit, şi-au luat zborul împreună spre spre cer. 

simeon stalpnicul png

Click! Spune

Vulturul cu cap alb e o pasăre răpitoare care trăieşte în America de Nord şi reprezintă simbolul SUA. Ajunge la 3 metri lungime şi6 kg şi atinge viteza de 75 km/h în picaj.

image
image
image
image
image
image
netflix 4548440 1280 jpg
ninsoare iulie jpeg
gradina freepik jpg
haine sifonier jpg
zodii norocoase jpg
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net