Wow! Uite ce a surprins Google Maps pe o plajă din Spania! Utilizatorilor nu le-a venit să creadă

Aplicația Google Maps este un izvor nesecat de descoperiri ciudate pe Street View, dar ultima imagine a luat prin surprindere chiar și pe cei mai versați internauții, obișnuiți cu ciudățeniile pe care le oferă world-wide-web-ul.

Wow! Uite ce a surprins Google Maps pe o plajă din Spania!
Wow! Uite ce a surprins Google Maps pe o plajă din Spania!

Imaginea surprinde o locație din zona regiunii Mallorca, este vorba de Cala Na Clara, de unde aplicația Google Street View oferă o imagine idilică a atmosferei exotice cu apă clară și albastră. 

Cu toate acestea, internauții cu ochi de vultur au zărit două detalii extrem de ciudate, la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Pe apa mării din golful plajei Cala Na Clara se poate vedea o femeie care face un gest extrem de bizar, în timp ce se află pe o placă de surfing. Doamna, sau domnișoara în cauză, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, face un exercițiu de acrobație chiar în mijlocul mării. Acesta a fost surprinsă de aplicația Street View în timp ce stă în cap cu picioarele într-o poziție demnă de o adevărată gimnastă, toate acestea pe o placă de surf, care plutește pe apă, undeva în zona coastei de est a insulei de vacanță.

Dar acesta nu a fost singurul element ciudat din imagine, căci marea a fost mirarea utilizatorilor când s-au uitat cu mai multă atenție și au văzut ce se petrecea puțin mai departe de femeia care stătea în cap pe placa de surf.

Cei care au explorat zona cu Aplicația Google Maps au observat, de asemenea, că tot undeva în largul mării se află de asemenea un câine negru care stă confortabil pe o placă de surfing. Oamenilor nu  le-a venit să creadă când și-au dat seama ce a putut surprinde în imagini Google Maps. 

Reacțiile utilizatorilor: «N-am fost niciodată mai invidioasă»

«Stai puțin, acela nu e cumva un câine pe o placă de surf în depărtare?» a spus un utilizator pe Reddit.

Patrupedul pare că se bucură de soare în timp ce stăpânii săi îl stropesc cu apă. 

Cât despre femeie, se practica yoga pe un paddle board, o placă ce poate fi folosită atât pentru surfing, cât și pentru o navigare relaxantă pe apă. 

M-am gândit, femeia aceea se ridică pe cap pe o placă cu vâsle în apele cristaline de pe coasta Spaniei?” a spus un observator.

Nu am fost niciodată mai invidioasă pe o străină, lol!

«Detectivii» Hărți Google observă tot felul detalii incredibile surprinse de sateliții de înaltă tehnologie ale gigantului tehnologic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net