Ziua Îndrăgostiţilor 2021! Iată câteva idei de cadouri pentru persoana iubită

Ultima actualizare:

    Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tinefoto: shutterstock
Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tinefoto: shutterstock

Sfântul Valentin, 14 februarie, este una dintre cele mai romantice zile din an. Este ocazia perfectă pentru a-i demonstra persoanei iubite cât de mult țineți la ea. Iar cum această zi se apropie, cei mai mulţi îndrăgostiţi se gândesc deja la un cadou. Nu trebuie să cheltuieşti foarte mult, de Ziua Îndrăgostiţilor, mai important este să găseşti ideea potrivită şi să fii creativ. Iată câteva idei de cadouri pentru persoana iubită.

Oferă-i o poză specială

Nu, nu o poză drăguţă şi romantică cu voi doi înrămată, deşi şi aceasta este o idee bună, dacă nu are deja una! Mai degrabă o mică poză obraznică cu tine, în lenjerie intimă foarte sexy.  Va fi cu siguranţă cel mai frumos cadou pe care i l-ai dăruit. Cu ocazia asta, îi dăruieşti nu numai poza în sine, îi dăruieşti şi totala ta încredere, odată cu această surpriză.

Lasă-i bilete de dragoste

De când nu ai mai scris un bileţel? Acum, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai ocazia să o faci. Dacă nu crezi că l-ar impresiona pe partenerul de viaţă o declaraţie siropoasă, scrie-i ceva erotic. La aşa ceva niciun bărbat nu rămâne indiferent.

Vino cu ceva nou în pat, îndeplineşte-i o fantezie

Are o fantezie pe care nu te-ai încumetat până acum să i-o îndeplineşti? Ce moment e mai potrivit decât acesta? E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere, de diferite culori, pentru a le incita simţurile.

Surprinde-l cu un masaj erotic şi senzual

După o zi de muncă, nimic nu este mai binevenit decât un masaj erotic. De Valentine`s Day, pregăteşte o atmosferă romantică în dormitor şi oferă-i iubitului tău un masaj erotic plin de senzualitate. Foloseşte un ulei afrodisiac sau o loţiunile de corp, pentru ca mâinile tale să alunece mai bine pe trupul lui înfierbântat.

Organizează o seară spa acasă

Dacă tot trebuie să staţi acasă, măcar să vă relaxaţi împreună. Aşteaptă-l cu o cadă plină cu apă fierbinte cu multă spumă parfumată. Pune muzica lui preferată, aprinde câteva lumânări şi deschide o sticlă cu şampanie.

Luaţi cina în intimitatea casei

Dacă nu aveţi posibilitatea să ieşiţi în oraş, aşteaptă-l acasă cu o cină romantică preparată chiar de tine. De Ziua Îndrăgostiţilor, impresionează-l cu talentul tău culinar şi pregăteşte-i ceea ce îi place. Va fi impresionat, atât de mâncare, cât si de efortul considerabil pe care l-ai facut. Aranjează masa întru-un stil aparte şi îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de sexy. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net