Zodia care ar putea rămâne însărcinată înainte de Paște. Iepurașul ar putea veni cu testul pozitiv!

Ultima actualizare:

Iepurașul poate aduce o surpriză minunată celor care se gândesc să își întemeieze o familie! Iar horoscopul ne arată ce semn zodiacal are șanse foarte mari să rămână însărcinată înainte de Paște. 

Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock

Bineînețeles, astrele nu își spun cuvântul în mod categoric, însă ele ne oferă informații despre predispozițiile semnelor sub influența cărora ne aflăm. Dacă îți dorești să aduci în familia ta un nou suflețel, fie că vrei să rămâi însărcinată sau vrei să adopți, să știi că există o zodie anume care are șanse destul de mari ca această dorință să i se materializeze pentru că astrele o sprijină în acest sens. 

5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva

Zodia care ar putea rămâne însărcinată, înainte de Paște

A cincea casă a creativității (și a creației) este cea mai legată de sarcină și poate spune multe despre influențele din această zonă. Casa a patra a căminului, casa a șasea a sănătății și casa a opta a intimității pot, de asemenea, să îți dea o mână de ajutor, pentru a înțelege predispozițiile pe care le ai în ceea ce privește o potențială sarcină. Atunci când analizăm harta natală în raport cu mișcarea planetelor în perioada actuală (cunoscută sub numele de tranziție), putem observa factori care pot afecta fertilitatea și extinderea familiei.

Să știi că, dacă semnul tău zodiacal nu se află aici, asta nu înseamnă că nu vei rămâne însărcinată! Liberul arbitru și astrologia merg mână în mână și totul depinde, în primul rând, de intenția și dorința noastră. Desigur, nu uita că astrologia nu înlocuiește niciodată sfatul unui medic!

scorpion jpeg

Ce zodie ar putea rămâne însărcinată înainte de Paște

Semnele de apă sunt considerate cele mai fertile în mod natural în zodiac, iar acest lucru se dovedește adevărat pentru pasionalul scorpion în 2023. Jupiter introduce norocul în a cincea ta casă a creației. Crearea unui cămin în care să te simți în control și capabil va fi o parte firească a anului tău, deoarece guvernatorul tău planetar, Pluto, se va muta în casa a patra a căminului, indicând unele transformări noi în viața ta privată. Dacă ești gata să faci acel cuib și să te dăruiești cuiva nou, acesta este momentul oportun!

Uranus în Taur iese din retrograd. Sursă foto: Pexels

Mai mult, este bine să știți și că semnul taurului și al capricornului sunt vizate pozitiv de astre în acest sens. Pe taurii îi așteaptă schimbări marcante ăn această perioadă, iar în ceea ce îi privește pe capricorni, viața romantică este favorizată așa că șansele pentru o relație de lungă durată sau a unor experiențe noi în cuplu sunt destul de mari!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net