Fără precedent: “Tricolorii” intră în cantonament cu zece zile înaintea meciului cu Bosnia

În perioada 24 - 28 mai, "tricolorii" vor avea parte doar de un regim de semicantonament. Aceştia se vor prezenta în fiecare dimineaţă la Mogoşoaia, vor lua micul dejun împreună, vor efectua un antrenament, iar după masa de prînz vor fi lăsaţi liberi. Răzvan Lucescu preconizează să-i ţină şi peste noapte în cantonament pe fotbalişti începînd de pe 29 mai, anunţă gsp.ro.

Selecţionerul nu-i va avea la dispoziţie de la început nici pe Raţ, Chivu şi Dorin Goian. Fundaşul stînga de la Şahtior Doneţk este calificat în finala Cupei Ucrainei, programată pe 25 mai, cu Dinamo Kiev, iar cei doi stoperi urmează să se întîlnească pe 29 mai, în finala Cupei Italiei, Inter Milano - Palermo.

Pentru "Tricolori", turul de forţă se va prelungi şi după meciul cu Bosnia. Pe 4 iunie vor pleca în turneul sud-american, pentru amicalele cu Brazilia (8 iunie, Sao Paulo, ora 03:50 în România) şi cu Paraguay (11 iunie, Asuncion, ora 23:00 în România). Revenirea delegaţiei în ţară este prevăzută pentru 13 iunie, completează sursa citată.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
F 16CM Fighting Falcon FOTO US Air Force JPG
petromidia
image
image
image
image
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay