Fără prime cu Franţa!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Jucătorii vor încasa câte 10.000 de euro dacă bat Albania şi Belarus şi alţi 10.000 de euro în cazul în care înving şi la Paris”, anunţa mândru Mircea Sandu înaintea debutului României în aceste preliminarii.

În total, FRF punea la bătaie jumătate de milion de euro pentru jocurile oficiale din această toamnă.

Cum însă naţionala a reuşit numai două reprize în primele două partide, banii au rămas în conturile federale.

„Condiţia premierii era ca băieţii să ia şase puncte cu Albania şi Belarus, cum însă acest lucru nu s-a întâmplat a căzut şi varianta premierii la Paris. E posibil totuşi să mai discutăm pe această temă, deşi nu cred că cineva se gândeşte la bani înaintea unui meci cu Franţa", a afirmat ieri Ionuţ Lupescu.

Realizând că echipa naţională trece printr-un moment dificil, iar jucătorii nu se regăsesc, oficialii federaţiei au introdus încă de anul trecut un sistem de premiere a jucătorilor, atât la meciurile amicale, cât şi la cele oficiale, dar rezultatele n-au fost pe măsura aşteptărilor, astfel că bugetul n-a avut de suferit.

Mircea Rednic, acum antrenor în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, a făcut câteva declaraţii surprinzătoare la adresa lui Răzvan Lucescu.

„Se vorbeşte că din iarnă va fi antrenor la Rapid. Eu acum îl susţin şi nu vreau ca alţii să aibă satisfacţie, dar din tot ce i se întâmplă deduc că i se pregăteşte debarcarea. Sincer, nici eu nu-l vedeam pe Răzvan drept omul care să preia naţionala, dar sunt alături de el. Oricum, şi după ce pleacă Răzvan va veni la echipă tot un Mourinho, un Capello, un Lippi. Eu sunt Puriul sau Strâmbul, dar nu uitaţi că Strâmbul le mai dă drepte câteodată", a afirmat Rednic la GSP TV.

Antrenament cu trei jucători accidentaţi

Tamaş  s-a lovit la mâna dreapta şi a trebuit să fie bandajat

simeon stalpnicul png

Marica  s-a accidentat la piciorul drept după un duel cu Radu Ştefan

simeon stalpnicul png

Apostol a fost lovit de Florescu

simeon stalpnicul png

Pantilimon şi Lobonţ s-au încurajat reciproc

simeon stalpnicul png

Copiii orfani i-au urat succes lui Chivu

Căpitanul “tricolorilor”, Cristi Chivu, a vizitat marţi seară, o casă de copii din Bucureşti şi prin intermediul Samsung a oferit mai multe cadouri copiilor nevoiaşi.

Cristi a acordat mesaje, s-a pozat cu micuţii şi a primit un tricou cu un mesaj de încurajare.

“Aceste lucruri valorează enorm. Mai am acasă un tricou de la Gică Hagi cu un mesaj de încurajare. Mi-a rămas în suflet şi m-a ajutat enorm în carieră. Nu vreau să mă întorc fără puncte din Franţa. Vreau să ne calificăm. La 34 de ani, la CM, voi avea 34 de ani şi nu cred că mai am şansă să joc”, a spus Chivu.

România

*Tricolorii, cu jandarmii după ei. Delegaţia României va fi însoţită la Paris de forţe de ordine venite special din ţară.

Oficialii FRF au luat măsuri sporite de siguranţă din cauza ameninţărilor de atentate din ultimele zile.

*2.000 de români şi-au cumpărat deja bilet. Echipa naţională va beneficia de o galerie numeroasă pe "Stade de France".

Nu mai puţin de 2.000 de români şi-au achiziţionat deja bilete, urmând ca în aceste zile să îşi mai procure tichete şi alţi conaţionali din Franţa.

*Tensiuni pe seama lui Săpunaru. După ce Rădoi a fost nevoit să rateze semifinala Ligii Campionilor Asiei pentru a fi prezent la lot, nici Săpunaru n-a fost lăsat de federaţie să joace în meciul lui FC Porto cu Victoria Guimaraes (1-1), acest lucru stârnind mânia portughezilor.

*Raţ: "Putem bate Franţa". „Chiar dacă e un meci greu, România poate să învingă la Paris. Ştiu că nu multă lume crede, însă noi suntem conştienţi că avem puterea să îi batem pe francezi", a spus fundaşul stânga.

*Craiovenii l-ar fi vrut pe Dănănae la lot. "Nu am înţeles cum Dănănae, acum când este pe o pantă ascendentă, nu a fost convocat, în schimb a fost repede chemat la lot imediat după ce a revenit după accidentare, deşi nu era în cea mai bună formă ", a spus Silvian Cristescu, preşedintele Universităţii Craiova.

Franţa

*Diarra nu vrea fundaş dreapta. Lassana Diarra a declarat că nu vrea să joace pe postul de fundaş dreapta în locul accidentatului Sagna.

"Eu sunt mijlocaş. Şi punct!", a spus jucătorul lui Real Madrid, inflamând spiritele în rândurile naţionalei Franţei.

*Nasri: „România e mai slabă ca în 2008". Samir Nasri crede că România de acum nu e la fel de puternică precum echipa de la Euro 2008, "din care făcea parte şi Mutu".

"Cel mai bun e Chivu, însă cel mai periculos nu ştiu cine e. Poate Ciprian Marica", a mai spus mijlocaşul lui Arsenal.

*A venit pshihologul. Ieri dimineaţă, în cantonamentul Franţei a sosit şi psihologul solicitat în mod special de Laurent Blanc.

"Pentru mine, nu e o necesitate", a comentat atacantul Loic Remy.

image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net