Farsă făcută de către ziariştii spanioli pentru Moratti - AUDIO

Ultima actualizare:

Jose Mourinho se gândea că marţi, cel târziu, va face pasul spre Real Madrid. Portughezul se credea "eliberat" de Inter, dar preşedintele nero-azzurrilor, deşi conştient că l-a pierdut pe Mou, nu vrea să-i dea drumul lusitanului, până nu primeşte 16 milioane de euro de la Real, sau alte compensaţii financiare, pentru a rezilia contractul antrenorului care i-a adus Liga Campionilor, informează El Mundo.

Preşedintele Interului a pus aseară beţe în roate trecerii lui Mourinho la Real, mutare ce părea simplă iniţial. Moratti a declarat aseară ziariştilor că "negocierile cu Real pentru Mourinho nu s-au terminat, ba mai mult, nici nu au început încă". Conform preşedintelui campionilor europeni, "negocierile vor dura mult timp".

Ieri după-amiază un reprezentant al lui Real Madrid, însoţit de agentul antrenorului portughez, Jorge Mendes, se afla la Milano, pentru a se ocupa de negocierile cu Moratti. Mourinho fusese marţi la Appiano Gentile, unde e baza de pregătire a Interului, pentru a se despărţi de personalul clubului şi a-şi face bagajele pentru plecare.

Portughezul se credea liber de contract, după ce luni seara luase cina cu patronul clubului, iar astăzi plănuia să vină la Madrid pentru finalizarea negocierilor cu "galacticii". Lusitanul voia să înceapă deja pregătirea sezonului viitor, după ce ar fi vorbit cu Florentino Perez.

Massimo Moratti s-a decis, însă, în ultimul moment, să îngreuneze tratativele, de teamă că imaginea clubului său va fi deteriorată de uşurinţa cu care Realul îi "fură" antrenorul.

Moratti, sunat de un fals Florentino Perez

Ieri, ziariştii de la Cadena Ser i-au făcut o farsă lui Massimo Moratti, unul din jurnaliştii spanioli sunându-l pe patronul Interului, dându-se drept Florentino Perez. Italianul a muşcat momeala, discutând cu ziaristul spaniol despre transferul lui Mourinho. Falsul Perez a vorbit în spaniolă, în timp ce Moratti s-a exprimat în italiană, dar cei doi s-au înţeles de minune.

"Perez" i-a explicat preşedintelui lui Inter că îi va îndeplini toate cerinţele, inclusiv nişte jucători drept compensaţie pentru "eliberarea" lui Mourinho. Apoi, cei doi s-au înţeles să discute mai multe prin "videotelefon", pentru a stabili detaliile înţelegerii.

Ascultă pe adevarul.es înregistrarea convorbirii dintre ziariştii spanioli şi Moratti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Cornulete cu rahat  Sursa foto shutterstock 1725228796 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
leonardo da vinci jpeg
shutterstock 181679426 jpg
Pratyaksh Vijay yoga guinness world records jpg
Cetatea medievală Orăștie  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
herd 6554180 1280 jpg
Spania jpg
img jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net