Fata de la Meteo, din Click!, dă sfaturi erotice: «Orgasmul e şi în sarcina ta!»

Ultima actualizare:

    Raluca Podea  este “consilieră  în amor”
Raluca Podea este “consilieră în amor”

Ce înseamnă să fii bună la pat? Mulţi ar spune că trebuie să ştii multe poziţii sexuale. Dar să fii bună la pat nu înseamnă doar asta, ci şi ce faci până să ajungeţi între cearşafuri. Iată ce trebuie să faci!

Vorbeşte despre sex cu partenerul tău. Pentru unele persoane e destul de greu să discute despre sex, aşa că cel mai bun moment să faci acest lucru e între partidele de amor sau chiar după acestea. Îi poţi spune ce lucruri noi vreţi să încercaţi, ce îţi place mai mult şi el poate face acelaşi lucru. Comunicând aceste dorinţe, puteţi ajunge să vă cunoaşteţi mai bine.

Nu lăsa orgasmul doar în sarcina lui. Chiar dacă partenerul tău face totul pentru a te satisface, nu trebuie să-l laşi pe el să facă toată treaba şi nu este nici o problemă în a-l ajuta. Sau, mai bine spus, a te ajuta singură. Îţi cunoşti corpul destul de bine încât să poţi ajunge la orgasm în timp ce faci sex, stimulându-ţi singură clitorisul şi adoptând poziţiile cele mai potrivite pentru asta.

Nu te enerva dacă are probleme cu erecţia. După ce ejaculează o dată, bărbaţii trec printr-o perioadă de timp - mai scurtă, de la câteva minute, sau mai lungă - în care le este fizic imposibil să mai aibă o erecţie, fără să conteze cât de mult sunt stimulaţi. De asemenea, câteodată se poate întâmpla să-şi piardă erecţia în timp ce faceţi sex. Nu te gândi că tu eşti de vină, ci pot fi mulţi alţi factori de vină pentru această situaţie, de la stresul adunat peste zi la serviciu şi până la consumul de alcool înainte de contactul sexual.

Nu uita de protecţie. Chiar dacă vă iubiţi foarte mult şi sunteţi pregătiţi să faceţi şi pasul următor în relaţie, este foarte important să vă protejaţi şi înainte să renunţaţi la prezervative să vă faceţi analizele. Sănătatea ar trebui să fie mereu pe primul loc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net