Femeia care l-a acuzat pe Tabără că i-a molestat fiica, dată afară de la Acces Direct!

«Scandalul Tabără», o răzbunare?

Acuzatoarea lui Cristi Tabăra riscă să-şi piardă copilul!

«Cristi

Tabără m-a ameninţat să nu fac scandal»

Iată că femeia acre l-a acuzat pe Cristi Tabără că i-a abuzat fetiţa plăteşte cu vârf şi îndesat pentru întreg scandalul.

Şefii de la Acces Direct au hotărât că asocierea emisiunii cu imaginea angajatei lor nu este de bun augur, aşa că au înlăturat-o din echipă. Conform stl.ro, decizia a fost luată chiar de noua moderatoare a emisiunii, Simona Gherghe, care vrea numai profesionişti "curaţi" în echipă.

Sunt convinsă că vom reuşi să facem un program de care sa fim mândri cu toţii. Un talk-show relaxant de după-amiază, cu oameni frumoşi, de la care avem ce învăţa”, a declarat Simona Gherghe pentru TV Mania.

Acuzaţii compromise de varianta reăzbunării

Scandalul în care a fost implicat realizatorul tv Cristian Tabără ar putea fi o pură răzbunare din partea fostei iubite, părăsită de acesta în urmă cu un an. Surse judiciare ne-au confirmat faptul că, iniţial, Alina Bodnaru, mama fetiţei care acuză fosta vedetă Pro Tv de abuz sexual, a negat că bărbatul ar fi profitat de fiica ei şi a pus totul pe seama fabulaţiei minorei.

Întreaga poveste ar fi pornit, la jumătatea lunii iulie, de la o discuţie mai aprinsă, pe tema situaţiei şcolare, dintre Alexandra, o fetiţă de numai 12 ani, şi mama ei, Alina, fosta iubită a lui Cristian Tabără.

Supărată, micuţa a mers la Secţia 9, situată în apropierea apartamentului în care locuieşte cu chirie cu mama ei, şi le-a spus poliţiştilor că a venit să îl reclame pe fostul iubit al femeii, care, în luna mai a anului trecut, i-a pus mâna pe sân.

Uimită de cele declarate de fiica sa, Alina Bodnaru a dat o declaraţie scrisă prin care a spus că nu vrea să depună plângere împotriva lui Cristian Tabără şi le-a cerut poliţiştilor să nu ia în seamă cele spuse de fiica ei, care, uneori, mai fabulează.

Poliţia a decis NUP pentru Cristian Tabără

Alina

Bodnaru, femeia care îl acuză pe Cristi Tabără că i-a violat fetiţa, a lucrat cu acesta la Media Pro

Foştii

colegi de la Pro TV: «Tabără a plecat din cauza scandalului cu minora»

Şi aşa, Poliţia s-a autosesizat şi a deschis un dosar. Pe 28 iulie, Cristian Tabără a fost chemat la Poliţie şi audiat în legătură cu acuzaţiile aduse.

Fosta vedetă a Pro TV a recunoscut că le cunoaşte pe cele două, însă a negat faptul că i-ar fi făcut vreun rău minorei.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg