Femeia cu cele mai mici tălpi din lume

simeon stalpnicul png

Liu, o bătrânică de 90 de ani din China, este deţinătoarea recordului pentru cele mi mici tălpi din lume.

O tradiţie foarte importantă din China, care a necesitat diferite legi pentru a o scoate din obicei, era legarea piciorului, pentru ca acesta să nu mai crească. Sunt câteva teorii cu privire la modul în care un obicei macabru şi dureros ca acesta a devenit atât de popular în rândul femeilor din China, dar indiferent care este adevărul, rezultatul rămâne acelaşi: femeile sufereau dureri inimaginabile, ori se alegeau cu infecţii şi handicap.

Practica tălpilor mici consta în ruperea degetelor de la picioare, fără niciun anestezic, încă de când fetiţa avea 4-5 ani, după care picioarele erau strâns înfăşurate în nişte bandaje, care erau schimbate la câteva zile.

Femeile cu picioarele legate erau considerate "intens erotice". Una dintre aceste femei este Liu, ale cărei picioare au fost legate când avea 5 ani şi a trăit aşa în ultimii 85 de ani.

simeon stalpnicul png

Deşi această practică a fost interzisă în China, iar Liu nu mai este nevoită să poarte pantofii ei mici, bătrâna consideră că picioarele ei sunt mult mai estetice. La 90 de ani, Liu poartă încălţări pentru copii de 10 ani.

simeon stalpnicul png
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Hoefkens4 jpg
Printul Andrew Foto profimedia 0488617786 jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg