Femeile care au provocat cele mai mari scandaluri sexuale din istorie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Multe dintre scandalurile sexuale care au ajuns în atenţia opiniei publice s-au terminat cu divorţuri sau au ruinat cariere. Prostituţia, aventurile de o noapte şi orgiile sexuale nu lipsesc din lumea vedetelor şi a politicienilor.

Primul în topul celor mai mari scandaluri sexuale este cel în care a fost implicat fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton. Dezvăluirea picantă făcută pe fosta stagiară de la Casa Albă, Monica Lewinsky, a fost mulţi ani pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Un alt scandal sexual care a şocat lumea în ultimii ani este cel în care a fost implicat fostul tenisman german Boris Becker. Viaţa sa intimă a fost plină de picanterii. De departe, cel mai sonor scandal în care a fost implicat tenismanul este cel în urma căruia a devenit tată, în urma unei partide de sex oral.

Modelul rus, Angela Ermakova, a avut o aventură de scurt timp cu Becker. Tânăra a păstrat sperma, cu care a fost inseminată artificial. “Surpriza” pe care a avut-o Boris Becker se numeşte Anna Becker. În 2007, după mai multe procese, tenismanul a câştigat custodia fetiţei.

Un alt scandal celebru, de data aceasta mult mai recent, este cel în care a fost implicat premierul italian, Silvio Berlusconi. Ziarele din toată lumea au scris despre presupusa aventură pe care Berlusconi a avut-o cu o minoră, Noemi Letizia.

Citeşte şiDezvăluire: «Berlusconi, masat pe tălpi de lesbiene»Dezvăluirile şocante ale damei de companie, Patrizia D'addario, despre BerlusconiAmanta lui Berlusconi, terorizată în Italia20 de femei pe noapte, doar pentru BerlusconiBerlusconi, vrei să scapi de vila unde ţi-ai făcut de cap cu Ioana?

Cea de-a doua soţie a premierului italian, Veronica Lario, nu a fost pera indulgentă cu infidelitatea soţului ei. Ea a divorţat la scurt timp după ce legătura extraconjugală a fost cunoscută de lumea întreagă. Imdiat după dezvăluirile făcute de minoră, scandalul a luat proporţii mai mari.

În ziare au fost publicate fotografiile lui Berlusconi, în compania unei prostituate, Patrizia d'Addario (foto stânga). Referitor la scandalurile sexuale în care a fost implicat, premierul italian a făcut o declaraţii, care nu a lăsat loc de alte comentarii: “Nu sunt un sfânt”.

simeon stalpnicul png

Vezi aici GALERIE FOTO şi topul complet

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net