Festivalul Cerbul de Aur este în agonie!

Potrivit site-ului oficial al festivalului, Comitetul Director al TVR a decis ca finalizarea discuţiilor privind bugetul pentru Festivalul Cerbul de Aur 2010 să se realizeze de către noul Consiliu de Administraţie, care însă nu există.

"Întrucât, în acest moment, Televiziunea Română funcţionează fără un Consiliu de Administraţie, discuţiile legate de organizarea Cerbului de Aur sunt blocate.

Comitetul Director a considerat că este de competenţa noului Consiliu de Administraţie să decidă dacă Cerbul de Aur 2010 se mai poate organiza în bune condiţii.

În aceste condiţii, conducerea televiziunii publice a decis să suspende înscrierile pentru concursul internaţional din cadrul festivalului, până la o dată ce va fi comunicată ulterior

Desfaşurat pentru prima dată în 1968, festivalul a impus de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în ţară şi în străinătate.

"Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmăreşte promovarea talentelor din România şi de peste hotare.

Printre artiştii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numară: Diana Ross, Sheryl Crow, Waldo, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Familly, Simple Minds, etc.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg