Fetelor, vă iubiţi?

image
O mână pe șold, una pe fund și scena fierbinte e gata. Fetele s-au pipăit de zor (Foto: Stl.ro)

Cele două brunete focoase au oferit un adevărat show erotic într-o benzinărie de la intrarea în Bucureşti. Adelina Pestriţu şi Natalia Mateuţ s-au pipăit pe fund, s-au sărutat pe gât şi s-au schimbat pe bancheta din spate a maşinii, gesturile lor îndrăzneţe fiind surprinse de fotoreporterii site-ului stl.ro.

Prietene la cataramă, Natalia Mateuţ (20 de ani) şi Adelina Pestriţu (23 de ani) sunt de nedespărţit.

Adelina, agresată de un drogat: «M-am trezit cu el peste mine»

Adelina Pestriţu vrea să adopte un băieţel

Au mers la mare împreună toată vara, au împărţit aceeaşi cameră de hotel, astfel că nu s-au ferit să-şi manifeste afecţiunea şi în public.

Îndrăzneţe şi nonconformiste, fetele au fost protagonistele unui spectacol cu tentă erotică, astfel că cei din jur puteau băga mâna în foc că între cele două brunete s-a înfiripat o idilă.

Natalia Mateuţ a muls...un ţap!

Natalia Mateuţ, iubire de plajă cu «fostul» Alexandrei Enăchescu

Natalia Mateuţ: «Mi s-a propus să pozez în Playboy, dar nu m-au lăsat părinţii!»

Natalia şi Adelina au fost surprinse de fotoreporterii site-ului stl.ro în timp ce se întorceau de pe Litoral şi s-au oprit la o benzinărie, chiar la intrarea în Bucureşti.

Vesele nevoie-mare, fetele s-au ciupit reciproc de fund, s-au mângâiat pe păr, totul culminând cu momentul în care Natalia a sărutat-o pe gât pe Adelina.

Fetele au reuşit să stârnească fantezii îndrăzneţe în minţile fanilor, dar, spre deza­­măgirea acestora, manechinele nu par dispuse să continue jocul erotic şi în dormitor: „Aşa ne distrăm noi. Suntem prietene bune, dar nu am înclinaţii bisexuale. Primesc foarte des propuneri de la femei, dar mie îmi plac bărbaţii, mă simt foarte bine cu iubitul meu", a declarat Adelina, pentru Click!

La rândul ei, Natalia este ceva mai îndrăzneaţă şi nu este deloc străină de săruturile lesbi: „Mergeam la o petrecere şi ne-am schimbat pe bancheta din spate a maşinii. Gesturile nu mi se par deplasate, suntem prietene bune şi aşa ne manifestăm noi. Eu şi când eram mică mă pupam cu fetele pe gură, iar acum mă pup pe gură cu sora mea. Aşa mă comport eu cu persoanele apropiate mie", ne-a declarat fiica lui Dorin Mateuţ.

image
Adelina și Natalia s-au îmbrăţișat cu foc în parcare (Foto: Stl.ro)

Natalia Mateuţ

Bruneta în vârstă de 20 de ani este fiica celebrului fotbalist Dorin Mateuţ, ea făcându-şi debutul în showbiz în urmă cu doi ani. De doi ani, lucrează ca manechin şi ar vrea să încerce o carieră în televiziune.

image
Daniela Crudu a avut o adolescenţă zbuciumată.

Adelina Pestriţu

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu este unul dintre manechinele cu cele mai multe prezentări de modă la activ. Sezonul trecut, a fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da' buni" (Antena 2), a pozat în Playboy.

Şi ele s-au sărutat cu foc

Daniela Crudu a avut o adolescenţă zbuciumată. Pe vremea când încă era minoră şi lucra ca animatoare, în cluburile de noapte, Daniela s-a sărutat pătimaş cu o altă colegă, spre bucuria spectatorilor.

image
Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană s-au lăsat şi ele duse de val

Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană s-au lăsat şi ele duse de val, astfel că, la întoarcerea de la o petrecere, s-au sărutat pasional, mai ceva ca în filmele erotice, avându-le ca model pe Madonna şi pe Britney Spears.

image
Dana Săvuică pare a fi cea mai curajoasă vedetă la capitolul săruturi lesbi.

Dana Săvuică pare a fi cea mai curajoasă vedetă la capitolul săruturi lesbi. Astfel, într-o emisiune filmată, la Kanal D, Dana le-a pupat pe gură pe Laurette şi pe Tonciu, fără nici un fel de menajamente, spre deliciul spectatorilor.

simeon stalpnicul png
Dana Săvuică pare a fi cea mai curajoasă vedetă la capitolul săruturi lesbi.
Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
avion american F-16 foto us air force
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg