Fetiţa dispărută în urmă cu trei săptămâni, găsită moartă

Ultima actualizare:

Fetiţele familiei Portariu se jucau, vineri după-amiază, la marginea satului, lângă o râpă abruptă, când au văzut „o păpuşică".

„Imediat după ce mi-au spus fetele că au văzut o «păpuşică» am făcut legătura cu Denisa. Nu m-am dus la Poliţie pentru că era seară, iar sâmbătă am avut de arat. Duminică dimineaţă, l-am luat pe vărul meu şi ne-am dus să vedem despre ce este vorba. Am văzut picioruşele fetiţei ieşind de sub mărăcini şi ne-am dat imediat seama că este vorba despre Denisa şi am sunat la 112", a povestit Ioan Portariu.

Poliţiştii susţin că fetiţa a fost ucisă şi aruncată în acel loc. Denisa, spun anchetatorii, n-ar fi putut cădea accidental în acea râpă, aflată la peste 3 km de casa părintească.

Criminaliştii nu exclud ca fetiţa să fi fost violată înainte să fie ucisă, pentru că îi lipseau pantalonaşii. Cel care a identificat cadavrul micuţei a fost bunicul acesteia.

Oamenii legii aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a afla data precisă şi cauza morţii. Din datele preliminare ale anchetei, fetiţa a fost ţinută ascunsă undeva în sat, înainte să fie ucisă.

Poliţiştii vor să ducă zeci de localnici la „detectorul de minciuni" şi nu exclud să facă primele reţineri în zilele următoare.

Denisa Suru avea doi ani şi a dispărut pe 9 octombrie. Bănuită că i-ar fi făcut rău fetiţei, mama Alina Suru s-a sinucis în urmă cu o săptămână.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net