Fetiţa schelet a murit după săptămâni de chin

CLIIMA20101105 0212 1 jpeg
Gabriela Barna a ajuns la Spitalul de Pediatrie într-o stare jalnică

Gabriela Barna, din Berești Bistrița, copila care la 15 ani cântărea doar 13 kilograme a încetat din viață ieri, la Spitalul de Pediatrie Bacău.

Cu toate că zilele trecute medicii au reușit să o facă pe Gabriela să înghită mâncare cu lingurița, în cele din urmă ei au fost nevoiți să se declare învinși.

"A ajuns la noi în stare foarte gravă și tot în stare gravă a rămas. Acestea, în ciuda tratamentului intensiv care i-a fost administrat. Sincer, nimeni nu se aștepta să trăiască", a declarat doctorul Daniel Ceucă, directorul medical a Spitalului de Pediatrie Bacău.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bacău au început cercetările asupra Elenei Barna, mama fetei. Dacă până acum femeia ea putea fi acuzată de rele tratamente aplicate minorului acum, decesul Gabrielei, poate schimba încadrarea juridică.

Procurorii vor decide dacă mama poate fi acuzată și de ucidere din culpă și riscă între 3 și 15 ani de închisoare.

"Așteptăm rezultatul necropsiei pentru a vedea cu exactitate cauza morții. Încadrarea juridică va fi decisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Gabriela nu a fost singurul copil al familie Barna care a murit înainte să atingă vârsta majoratului. Alți trei copii, cu vârste cuprinse între două săptămâni și patru ani, au încetat din viață din cauze necunoscute.

Elena Barna a mai fost cercetată de polițiștii din comună în urmă cu patru ani tot pentru rele tratamente aplicate Gabrielei. Ancheta s-a finalizată însă cu neînceperea urmăririi penale. De la naștere și până în urmă cu două săptămâni Gabriela a trăit într-o magazine dezafectată din centrul comunei Berești Bistrița.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
Kristalina Georgieva IMF jpg
Atac nuclear
image
image
image
image
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png