Fidel Castro tr─âie┼čte! S-a ├«nt├ólnit cu Papa

29 martie 2012
image
Fidel Castro

Întâlnire urmărită de toată planeta. Papa Benedict al XVI-lea s-a întreţinut 30 de minute cu liderul comunist Fidel Castro, despre care se credea că nu ar mai fi în viaţă, fiindcă nu a mai fost văzut de multă vreme.

Liderul cubanez Fidel Castro (86 de ani) a venit la nun┼úiatura de la Havana ├«ntr-un Merceds verde. P─ârea sl─âbit ┼či era ├«mbr─âcat ├«n jachet─â groas─â ┼či cu fular, de┼či afar─â era foarte cald.

Papa Benedict (85 de ani) l-a invitat s─â ia cafeaua ├«mpreun─â ┼či i-a r─âspuns tot timpul la ├«ntreb─âri. "Ce face un Pap─â?", a vrut s─â ┼čtie Castro.

"Serve┼čte Biserica Universal─â. Sunt b─âtr├ón, dar ├«nc─â pot s─â-mi fac treaba", i-a r─âspuns liderul bisericii catolice. Liderul comunist l-a mai ├«ntrebat despre problemele grele prin care trece omenirea ┼či imposibilitatea ┼čtiin┼úei de a r─âspunde la necesit─â┼úile de azi, cer├óndu-i s─â-i trimit─â c─âr┼úi.

Castro ┼či-a prezentat membri ai familiei ┼či a fost mul┼úumit c─â Papa a recunoscut progresele f─âcute de Cuba ├«n privin┼úa libert─â┼úii religioase.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg