Fiica lui Baniciu, o pofticioasă

Ultima actualizare:

    Ana a învăţat reţeta de  fursecuri de la bunica ei.  Îi plac la nebunie, mai ales  dimineaţa, lângă o cană  de lapte cald.
Ana a învăţat reţeta de fursecuri de la bunica ei. Îi plac la nebunie, mai ales dimineaţa, lângă o cană de lapte cald.

Mănâncă mereu pe fugă sau în maşină, e foarte tentată de fast-food-uri, iubeşte dulciurile şi se declară a fi extraordinar de pofticioasă. Cum reuşeşte, totuşi, să-şi păstreze o siluetă de invidiat? Ana, fiica lui Mircea Baniciu, cântăreaţă şi ea de meserie, ne dezvăluie secretul.

Actriţă în serialul „Pariu cu viaţa" (Pro TV) şi cântăreaţă în trupa LaLa Band, Ana Baniciu se numără printre acei tineri mereu pe fugă, tentaţi mai degrabă de hamburgerii de la fast-food decât de ciorbiţa de acasă, iubitori de dulciuri şi cu un regim alimentar dezordonat.

„Ştiu că anumite alimente sunt bombe calorice şi le evit pe cât posibil. Duc o muncă de lămurire cu mine când trec pe lângă fast-food şi încerc să mă conving că nu trebuie să intru. Uneori îmi iese, alteori nu. Caloriile din farfurie nu mi le număr pentru că aş avea mustrări de conştiinţă, după. Recunosc, sunt foarte pofticioasă, l-am moştenit pe tata", mărturiseşte Ana.

Cu toate acestea, e o norocoasă pentru că metabolismul îi permite să mănânce ce şi cât vrea, la orice oră. „Eu mă chinui să nu mănânc noaptea, dar când ajung acasă, mama îmi pune în farfurie numai bunătăţi şi de cele mai multe ori mă dau bătută. Dar nu am avut niciodată probleme de greutate, nu mă plâng", mai spune tânăra din „Pariu cu viaţa".

Pe cât e de pofticioasă, pe atât de mult îi place să gătească. Povesteşte că atunci când era mică făcea ravagii în bucătărie. Profita de neatenţia mamei şi se apuca să gătească, să-i facă mamei o surpriză culinară. Însă, la final, mama era cea surprinsă pentru că avea de spălat o mulţime de vase.

„Îmi place să gătesc şi să inventez tot felul de reţete. Consider că o femeie trebuie să se descurce în bucătărie, de aceea am furat meserie de la mama şi de la bunica, dar chiar şi de la tata", mai spune Ana, în timp ce frământă de zor aluatul pentru a face nişte fursecuri învăţate de la bunica. „Îmi aduc aminte de copilărie. Sunt senzaţionale în sezonul rece, alături de o cană de lapte sau de ceai fierbinte".

«Tata e bun la casa omului»

Mircea Baniciu nu e nici el străin în ale bucătăriei. El era cel care se ocupa de micul dejun al fiicei sale, când aceasta era mică. Ţin minte că îmi dădea soldăţei, adică bucăţele de pâine cu tot felul de ingrediente, «ambalate» în modele atractive, ca să mă facă să le mănânc. Dar tata face şi nişte ciorbe bănăţene extraordinare şi o carne de vită la cuptor de te lingi pe degete. Ce să zic, e bun la casa omului", adaugă Ana Baniciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net