Fiica manelistului Guţă a mâncat bătaie la propria nuntă

Nicolae Guta
Nicolae Guta

Nicoleta Guţă a trecut prin clipe grele în luna septembrie, când a hotărât să plece de acasă pentru că nu mai suporta bătăile primite de la soţul ei, Andrei Căldărar. Ea a obţinut chiar un ordin de restricţie împotriva acestuia, dar şi a tatălui ei, manelistul Nicolea Guţă, care a agresat-o fizic după ce a părăsit căminul conjugal.

Nicoleta a povestit, la emisiunea "La Măruţă", că fostul ei partener a fost de mai multe ori agresiv cu ea, prima oară chiar în noaptea nunţii. Atunci, el i-a dat o palmă după ce s-a îmbătat, fără să îi pese că Nicoleta avea doar 12 ani sau că era un eveniment important din viaţa lor.

"La nuntă, el a făcut mare circ, s-a îmbătat, mi-a dat o palmă, eu stăteam şi plângeam vai şi amar de mine, a stricat toată nuntă. Nu e vorba că o palmă, dar gestul, era la nuntă", a spus Nicoleta.

După 18 ani de relaţie, Nicoleta nu a mai putut suporta să stea alături de Andrei, mai ales că violenţele nu au încetat, din contră. Ea şi-a mai amintit de un moment recent, când venea de la un concert cu trupa ei, iar Andrei a început să o bată de faţă cu toată lumea.

"Eram în maşină cu băieţii din formaţie şi, la un moment dat, i s-a părut că saxofonistul avea mâna pe fundul meu. M-am trezit cu pumni în cap. M-a lovit şi pe mine, şi pe saxofonist. De faţă cu toată lumea", a mai adăugat Nicoleta.

Deşi Nicoleta a obţinut ordin de restricţie împotriva soţului din cauza bătăilor, Andrei insistă că fosta parteneră l-a părăsit pentru un alt bărbat şi el nu fost niciodată agresiv cu ea. Ba chiar, el a spus că o aşteaptă să revină acasă şi să uite de noul iubit.

"Nu i-am greşit cu nimic în 17 ani, am fost un om de casă, nu am înşelat-o niciodată. Poate îşi revine şi vine acasă. O primesc, că e mama copiilor", a spus Andrei Căldărar.


    Nicolae Guta
Nicolae Guta

Guţă, în schimb, nu a vrut să discute situaţia. Manelistul a fost rezervat şi nu a vrut să comenteze situaţia: "Nu ştiu, e problema ei, e majoră. De ce a plecat, poate să ştie doar ea. E problema ei".

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg