Fiul lui Borcea a dat Elveţia pentru un liceu din Capitală

Ultima actualizare:

    Patrick Borcea (15 ani) va  începe peste două săptămâni  clasa a zecea la un liceu  bucureştean. Până atunci, are  timp de distracţii şi de sport: el  iese în Herăstrău cu segwayul.
Patrick Borcea (15 ani) va începe peste două săptămâni clasa a zecea la un liceu bucureştean. Până atunci, are timp de distracţii şi de sport: el iese în Herăstrău cu segwayul.

După un an petrecut în Elveţia, la unul dintre cele mai prestigioase colegii, Patrick Borcea (15 ani), fiul cel mare al fostului acţionar al echipei Dinamo, a renunţat la studiile din străinătate în favoarea unui liceu din România. Motivul? Profesorii erau mult prea duri, după cum chiar el recunoaşte.

În costum negru şi cu cămaşă albă, Patrick a dovedit că este un adevărat „cavaler", duminică. El şi-a susţinut tatăl la botezul frăţiorului său, Alexandru George, băieţelul pe care Cristi Borcea îl are din a doua căsnicie. De altfel, adolescentul, care mai are doi fraţi, gemeni, Angelo şi Antonia Mellisa (8 ani) e topit după bebeluşul de aproape patru luni.

Patrick a venit şi a plecat de la biserica unde a avut loc botezul lui Alexandru în maşina tatălui său, Cristi Borcea

simeon stalpnicul png

„Mie nu-mi plac copiii, el e singurul copil drăgălaş pe care îl cunosc. Petrec mult timp cu George, merg la tata acasă şi mă joc cu el", ne-a declarat fiul lui Cristi Borcea. La evenimentul de duminică, adolescentul a venit un pic obosit, şi asta deoarece cu o seară înainte fusese la un chef pe cinste.

„Am ieşit în club cu o seară înainte de botezul lui George Alexandru. Sunt puţin obosit că m-am culcat târziu. Am ajuns acasă pe la 4 dimineaţa, iar apoi m-am băgat la un film", ne-a mai spus Patrick, care mai are doar două săptămâni de distracţie maximă până la începerea şcolii.

Din 17 septembrie, va fi elev în clasa a X-a la un liceu bucureştean, după ce până acum a învăţat în Elveţia. Sătul de gura profesorilor şi a colegilor, care nu erau tocmai pe placul lui, fiul Mihaelei şi al lui Cristi Borcea, a renunţat, fără să stea prea mult pe gânduri, la renumitul colegiu "Aiglon", unde era elev din 2011.

Băiatul cel mare al lui Borcea i-a zâmbit dulce frăţiorului

simeon stalpnicul png

Patrick Borcea a ascultat slujba dintr-o băncuţă

simeon stalpnicul png

Pentru ca adolescentul să înveţe în străinătate, fostul şef de la Dinamo a scos din buzunar 70.000 de euro pe an. Însă banii nu au fost o problemă, ci faptul că Patrick nu s-a simţit în largul lui acolo, motiv pentru care s-a reîntors în România.

Mihaela s-a ocupat deja de înscrierea fiului ei la un liceu din Capitală. Tânărul e încântat de idee şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă şcoala. „Am renunţat la şcoala din Elveţia pentru că nu mă simţeam bine acolo. Nu mi-a plăcut deloc. Profesorii erau mult prea exigenţi, iar colegii nu tocmai amabili. M-am înscris la un liceu din Bucureşti. Clasa a noua am făcut-o în străinătate, iar din a zecea voi continua în România", ne-a spus băiatul cel mare al lui Borcea.

Fetele lui Gigi Becali s-au îmbrăcat de la Paris

Naşul Gigi Becali a fost însoţit la botez de întreaga familie. A avut-o alături pe soţia, Luminiţa, dar şi pe cele trei fete: Teodora, 17 ani, Alexandra, 15 ani şi Cristina, 12 ani. Puştoaicele patronului Stelei au arătat ca adevărate domnişoare la petrecerea care a avut loc la un local de cinci stele.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Teodora a purtat o rochie scurtă fucsia şi sandale negre cu toc înalt, Alexandra a preferat o rochie simplă, albă, la fel de scurtă, la care a accesorizat pantofi roşu- aprins, iar Cristina a fost cea mai „cuminţică" din punct de vedere vestimentar, alegând o rochie înflorată şi încălţări fără toc.

Gigi Becali a dezvăluit că fetele şi-au ales hainele de la Paris, unde au fost câteva zile într-o vacanţă oferită cadou pentru ziua Teodorei.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net