Fiul ultimului rege italian, proxenet de lux

Prinţul, care şi-a petrecut mai bine de 50 de ani în exil, a fost arestat la 16 iunie 2006 pentru corupţie, jocuri trucate în cazinouri şi proxenetism.

El a stat în închisoare timp de o săptămână, apoi a fost plasat în arest la domiciliu la Roma, după ce şi-a recunoscut parţial faptele.

În timp ce se afla în penitenciar, moştenitorul casei de Savoia a spus procurorilor că a fost un "maniac sexual", dar le-a cerut să nu-i spună acest lucru soţiei sale, Marina Doria, deoarece au avut "o căsnicie fericită timp de peste 45 de ani".

Convorbirea telefonică dintre Victor Emmanuel şi un prieten, în care prinţul spunea că o damă de companie merită să fe "pălmuită zdravăn", dacă nu-şi îndeplineşte datoriile, a fost înregistrată.

Fotografii ale moştenitorului casei de Savoia în timp ce introducea în buzunar un plic ce conţinea 10.000 de euro, care ar fi fost partea sa de profit în afaceri necurate, au fost date publicităţii de ziarele italiene.

Judecătorul Luigi Barrella din Potenza a hotărât că există suficiente probe pentru ca prinţul şi alte cinci persoane să fie trimişi în judecată pentru conspiraţie în vederea săvârşirii de infracţiuni şi corupţie.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg