Florin Grozea de la Hi-Q merge în campanie anti-drog în școli

Ultima actualizare:

    Florin Groza
Florin Groza

Timp de o lună Florin Grozea (Hi-Q) si-a indreptat atentia către elevii din școlile generale din București, fiind hotărât să atace o problemă foarte actuală: consumul și traficul de droguri

De curând el însuși tătic, Florin și-a propus să nu rămână indiferent în fața acestei probleme din rândul copiilor. În campania anti-drog "Nu te lăsa păcălit, drogurile îţi fură viaţa!" sunt incluse scolile Sectorului 1 din București. Promovarea acestei actiuni are ca scop şi creşterea gradului de informare asupra efectului nociv al drogurilor asupra vieţii şi sănătăţii.

"Organizatorii s-au gândit la mine pentru că știau că nu m-am drogat niciodată, nu fumez și nu am fumat niciodată, nu beau alcool în exces. Am încercat în fiecare școală să le spun copiilor că distracția înseamnă vacanțe frumoase, petreceri și muzică, nu înseamnă alcool și droguri. Am încercat să le spun copiilor că drogurile nu sunt cool, dimpotrivă - sunt cea mai proastă alegere", a spus Florin Groza.

Florin la conferinta de presa
Florin la conferinta de presa

Campania este realizata de Primăria Sectorului 1, în parteneriat cu Asociaţia Green Gate, cu acordul Inspectoratului Şcolar al sectorului 1 Bucureşti si presupune difuzarea unui film cu tematică antidrog intitulat "Nu te lasa păcălit". Totodată, în cadrul acestui proiect sunt organizate dezbateri interactive cu elevii, pentru a-i ajuta pe micuți să înțeleagă mai bine riscurile consumului de droguri, tutun și alcool. Dezbaterile sunt găzduite de Cristian Ene - președintele Forumului Anti Drog, Dana Nălbaru și Florin Grozea de la Hi-Q.

"După un speech pe care l-am ținut într-una dintre școlile cele mai bune din București am avut o surpriză plăcută: unul dintre elevi a venit la mine și mi-a mulțumit, spunându-mi că era mare nevoie de prezența noastră în școala lor. Sunt momente ca acestea când simt că vorbele se pot transforma în fapte bune și faptele bune pot schimba lumea.", spune Florin Groza. Asociația Green Gate a apelat la cei doi membri Hi-Q și anul trecut în campania "Trăiește sănătos. Mănâncă inteligent", o campanie de educație desfășurată în liceele din Sectorul 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net