Florin Grozea din trupa Hi-Q face acte de caritate pentru copiii speciali

Ultima actualizare:

    Florin Grozea şi copiiI
Florin Grozea şi copiiI

De cand a devenit tata, Florin Grozea se ocupa tot mai mult de ceea ce inseamna activitatea unui copil. Asa a procedat si in cazul actiunii "Copiii au talent", demarate weekend-ul trecut, de Primaria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, unde a acceptat rolul de jurat pentru cei mici.

Editia speciala a concursului artistic s-a desfășurat sub forma unei competiții la care au participat câștigătorii celor cinci ediții anterioare. Cea de-a șasea ediție a avut ca prezentator un tânăr provenit tot din sistemul de protecție, care, în aplauzele celor din sală, i-a menționat pe cei cinci membri ai juriului, printre care si Florin Grozea.

Primul concurent a fost o tânăra de 16 ani, care a participat la competiție cu un desen și un număr de dans, fiind urmată de o trupă de dans modern formată din cinci membri. În continuare, publicul s-a delectat cu un moment coregrafic din „Lacul lebedelor", interpretat de o balerină de doar 12 ani."Am fost onorat de invitaţia în juriul concursului Copiii Au Talent. Evenimentul este unul de tradiție în sectorul 3 și sper să văd această idee pusă în aplicare peste tot în București! De când sunt tată, mă mișcă și mai mult poveștile emoționante ale copiilor. Sâmbătă am văzut zeci de copilași din centrele de plasament învingându-și emoţiile pe scenă și demonstrând că talentul nu ține cont de vârstă sau de situația materială.", a declarat emotionat Florin.

Concursul „Copiii au talent!"a debutat în decembrie 2011 și are ca obiective descoperirea, evidenţierea, încurajarea şi promovarea copiilor talentaţi din sistemul de protecţie specială al DGASPC Sector 3. Astfel, se oferă o şansă copiilor instituţionalizaţi cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani de a se face remarcaţi, de a-şi testa propriile aptitudini în muzică, dans, pictură, balet sau artă culinară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net