UPDATE: Florin Salam a bătut o damă de companie în prima zi din 2024, într-un hotel din București

Ultima actualizare:

UPDATE: Polițiștii au mers azi acasă la Florin Salam. Nu l-au găsit și au stat de vorbă cu impresarul acestuia. Interpretul de manele susține că este victima unei înscenări. El a transmis că imediat ce va reveni în țară va sta de vorbă atât cu poliţiştii cât şi cu procurorii pentru a lămuri situaţia. 

Știrea inițală:

Florin Salam și-a început anul 2024 cu o reclamație la poliție. Interpretul de manele este acuzat de o tânără de 23 de ani că agresat-o fizic. Incidentul a avut loc pe data de 1 ianuarie 2024 într-un hotel din Sectorul 1, București. Poliția Capitalei a anunțat că are în lucru un dosar în acest sens, în care sunt vizate infracțiuni de loviri și alte violențe. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ciatte de G4media, în acest moment, cercetarea în acest caz se face ”in rem”, urmând a se face o încadrare în funcție de probele care vor fi aduse la dosar de către victimă. 

Florin Salam, vizat de un dosar penal după ce ar fi agresat o tânără. Sursă foto: captură youtube
Florin Salam, vizat de un dosar penal după ce ar fi agresat o tânără. Sursă foto: captură youtube

Florin Salam a bătut o tânără într-o cameră de hotel 

Interpretul de manele Florin Salam este acuzat că, în 1 ianuarie, ar fi agresat o tânără de 23 de ani, într-un hotel din Bucureşti. A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

„La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitralei.

Dosar penal pentru Florin Salam  

Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Surse judiciare au menţionat, pentru Agerpres că cel vizat este interpretul de manele Florin Salam, iar victima este cunoscută ca damă de companie.

Potrivit unor surse judiciare, citate de România TV, femeia s-ar fi aflat cu manelistul într-o cameră de hotel pentru a presta servicii sexuale contra cost. După ce ar fi întreținut relații sexuale, Salam ar fi lovit-o pe femeie în cap și în piept cu telefonul, pentru că o suspecta că ar fi încercat să-i fure bani din portofel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net