Fly Project, la -47 de grade, în Siberia - FOTO

Ultima actualizare:

    Tudor Ionescu,  Dan Denes şi dansa- toarele lor au vizitat  o peşteră unde  totul era din gheaţă
Tudor Ionescu, Dan Denes şi dansa- toarele lor au vizitat o peşteră unde totul era din gheaţă

Tudor şi Dan de la Fly Project au crezut că Apocalipsa a venit mai repede decât se anunţase. În weekendul dinaintea „fatalei" zile de 21 decembrie membrii trupei au fost în cel mai rece oraş locuit de pe pământ, în Siberia. Temperaturile au ajuns la -47 de grade Celsius, iar ei abia mai puteau respira.

Ştiau că o să fie frig şi şi-au pus în bagaje cele mai călduroase haine pe care le aveau. Insuficient! Nu şi-au putut imagina că în Yakutsk, Rusia, oraş aflat la doar 100 km de Polul Nord, aproape că nu poţi respira din cauza gerului. Din acest motiv, nici nu prea au putut sta afară mai mult de câteva minute.

Muzeul mamuţilor era închis în weekendul în care ajunsese Fly Project în oraş. Dar, pentru că o dată vin nişte artişti români în cel mai rece oraş din lume, muzeul a fost deschis special pentru ei.

simeon stalpnicul png

„Eram luaţi cu maşina de la scara hotelului şi lăsaţi tot la scară. N-am stat mai mult de două-trei minute afară şi atunci faţa ne era complet acoperită, doar ochii ni se vedeau. Nu puteam respira aerul acela rece. Şi oricât de gros am fi fost îmbrăcaţi, pur şi simplu ne amorţea corpul şi ne durea de la frig. Localnicii erau obişnuiţi. Stăteau şi vindeau afară, în piaţă, dar, evident, foarte bine îmbrăcaţi, cu haine care nici nu se găsesc la noi. De acolo ne-am luat şi noi nişte căciuli din blană naturală, cu urechi", povesteşte Tudor.

Toţi patru şi-au cumpărat câte o căciulă siberiană

simeon stalpnicul png

În interior era cald şi bine. Românii noştri au fost cazaţi într-un hotel cu saune şi tratamente naturale siberiene, au mâncat la restaurante tradiţionale peşte ţinut la 35 m adâncime în gheaţă, au vizitat muzeul mamuţilor, iar cele 3 zile au trecut pe nesimţite. Experienţa a fost una memorabilă. Scopul vizitei lor au fost cele două concerte pe care le-au susţinut în cluburi.

„Se poate spune că am încins atmosfera în cel mai rece oraş de pe pământ. Dar să ştiţi că şi acolo oamenii ştiu să se distreze, se îmbracă sumar în cluburi şi îşi trăiesc viaţa normal, aşa cum o facem şi noi la Bucureşti", a adăugat Dan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net