Fosta iubit─â a lui Botezatu a uitat s─â fie doamn─â! ┼×i-a ar─âtat chilo┼úeii la TV

image
Valeria Marini

Invitat─â la un show TV din Italia, Valeria Marini, c─âci despre ea este vorba, ┼či-a f─âcut apari┼úia ├«ntr-o vestimenta┼úie foarte sexy. Toate bune ┼či frumoase, ├«ns─â vedeta a uitat c─â nu e frumos s─â ├«┼či desfac─â picioarele atunci c├ónd poart─â o rochie scurt─â.

Valeria Marini a reu┼čit s─â ofere imagini fierbin┼úi telespectatorilor. ├Ämbr─âcat─â ├«ntr-o rochie sexy, argintie, cu spatele gol, fosta iubit─â a lui Bote a eclipsat toate doamnele din jur. Dar nu cu vestimenta┼úia ei, ci cu felul ├«n care s-a manifestat ├«n public.

simeon stalpnicul png

S-a tot f├óst├óncit pe scaun p├ón─â ce i s-au putut fotografia chilo┼úeii. Blonda nu era denjat─â! Din contr─â, r├ódea ├«n hohote ca ┼či cum nimic nu s-ar fi ├«nt├ómplat. Probabil c─â Valeria s-a g├óndit s─â le arate at├ót gazdelor emisiunii, c├ót ┼či telespectatorilor c├ót de mult a sl─âbit ea din lips─â de sex, dup─â cum a spus.

Blonda a slăbit 11 kilograme cât timp a stat "naufragiată" în Haiti.

simeon stalpnicul png

Mai mult, Valeria spune c─â pauza pe care a luat-o ├«n rela┼úie a ajutat-o s─â se hot─ârasc─â ├«n privin┼úa sentimentelor pe care le are fa┼ú─â de partenerul ei de via┼ú─â, Giovanni Cottone. ÔÇ×Pentru prima dat─â am g├óndit altfel. I-am sim┼úit lipsa ┼či acum nu-mi este team─â s─â spun c─â sunt ├«ndr─âgostit─â, lini┼čtit─â ┼či fericit─â cu el, ├«mi doresc o familie, dar asta nu este un secret", a spus vedeta.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg
baza╠ć avatar 2 jpeg