Fosta soţie a lui Bogdan Stelea: «Mă văd mireasă»

Ultima actualizare:
Mirela şi Bogdan Stelea  au făcut cununia  religioasă în 2010
Mirela şi Bogdan Stelea au făcut cununia religioasă în 2010

Mirela Popa, fosta soţie a lui Bogdan Stelea, a declarat în cadrul unui interviu acordat Antena Stars că încă nu şi-a refăcut viaţa personală, însă nu exclude posibilitatea să fie din nou mireasă peste ceva timp.

Mirela Popa a vorbit în cadrul unui interviu acordat Antena Stars despre viaţa de după divorţul de fotbalistul Bogdan Stelea. Mirela a spus că divorţul a reprezentat o perioadă grea din viaţa e, dar că a trecut mai departe şi că se uită spre viitor.


    Mirela şi Bogdan Stelea  au făcut cununia  religioasă în 2010
Mirela şi Bogdan Stelea au făcut cununia religioasă în 2010

Fosta soţie a portarului spune că încă nu există niciun bărbat în viaţa ei, dar că nu exclude posibilitatea ca peste ceva timp să se căsătorească din nou.

"Arăt bine, pentru că mă simt bine. Mă concentrez pe partea profesională, totul merge bine.Nu se întâmplă nimic pe plan personal, abia de acum încolo voi vedea. Sunt într-o relaţie de amiciţie cu Bogdan, dacă e necesar, vorbim. A fost un moment greu divorţul, ne uităm spre viitor. Nu există şanse de împăcare. Bogdan nu e genul de om care să meargă pe stradă cu zâmbetul pe buze, dar aşa e el. Trebuie să sufere şi cineva în relaţia asta, nu? Dacă pe mine m-aţi văzut zâmbind, aţi spus că el suferă. Suntem doi oameni civilizaţi, lumea mă ştie ca un om echilibrat. Am încercat să ajungem la o înţelegere, nu să ne rănim şi să ne aruncăm vorbe urâte. Cred că noi am fost un exemplu pentru ceilalţi. O să-i fiu recunoscătoare că m-a ajutat în carieră. Rămân cu amintirile frumoase. Mă văd mireasă peste un anumit timp", a declarat Mirela Popa la Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net