Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»

simeon stalpnicul png

La aflarea veştii că Andreea Mantea şi Andrei Ţîrdea s-au despărţit de o săptămână, fosta lui soţie, Alexandra, e convinsă că cei doi se vor împăca în scurt timp.

Andreea Mantea a rezistat doar un an alături de iubitul ei, Andrei Ţârdea. Sătulă de minciuni, bruneta l-a trimis la plimbare, Andrei mutându-se, conform gurilor rele, înapoi, la părinţii săi.

Iniţial, fostul iepuraş Playboy a vrut să-i spună adio "craiului de Dorobanţi" în momentul în care ziarul Click! a publicat în exclusivitate rezultatul testului de paternitate prin care s-a dovedit că Ţîrdea este tatăl biologic al fetiţei născute de fosta sa soţie.

Mantea a dansat până i-au ieşit sânii afară!

Implicată în proiectul "Dansez pentru tine", Andreea a fost sfătuită atunci să amâne despărţirea. Săptămâna trecută, cu o zi înainte să sărbătorească un an de relaţie, Mantea şi Ţîrdea şi-au spus adio.

În schimb, fosta soţie a lui Ţîrdea crede că Andreea va fi bombardată cu scuze.

"Chiar îmi pare rău să aud asta, acum înţeleg de ce Andrei m-a atacat la emisiuni. Dacă o iubeşte, chiar dacă e falit şi mincinos, Ţîrdea va încerca s-o împace pe Andreea cu diferite cadouri şi excursii şi o va teroriza cu telefoanele", a declarat pentru Click!, doamnă Ţîrdea, Alexandra Bădescu.

Mai citeşte:Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!Andreea Mantea, minţită de iubitul ŢîrdeaMantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!Iubitul lui Mantea îşi vede fetiţa pentru prima dată!Iubitul lui Mantea nu şi-a privit copilul în ochiPlin de datorii, iubitul lui Mantea vinde din garajMantea, n-a avut Ţârdea bani de restaurant?

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg