Fostul iubit al Deliei Matache a scos-o în lume pe femeia cu care îşi împarte viaţa acum

Cei doi au fost nedespartiti toata seara. Printre manechinele ce au defilat la prezentarea de la restaurantul Diplomat s-au numarat Raluca Dumitru, domnisoara de onoare a Biancai Dragusanu, Mulatra Agnes Matoko, Alexandra Badescu etc.

Paula Milea revine in atentia publicului cu o noua colectie. Adresata femeilor independente, capabile sa-si ia oricand viata in propriile maini, colectia Strong Woman vine sa sparga tiparele si sa demonstreze inca o data puterea acestora de a se face remarcate in societate. Vedete precum Victoria Beckham, Angelina Jolie, Cameron Diaz, Kate Moss dar si Mihaela Radulescu, Elena Udrea sau Camelia Sucu pot fi oricand considerate modele demne de urmat si au constituit sursa de inspiratie pentru colectia Strong Woman by Paula Milea, care aduce in prim plan femeia moderna, plina de incredere in propriile forte, capabila sa staluceasca in societate.

Tinutele din colectia de toamna-iarna sunt realizate din materiale precum catifea, brocard, dantela, Piele si se inscriu perfect in noile tendinte ale modei in care predomina stilul military, cu multe accesorii, dar si cel retro sau cel barbatesc.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
MIG-21 Lancer
lupa bani euro calculator
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg