Fostul patron Atomic TV, acuzat că o vrea moartă pe Uni-K, fosta lui iubită - VIDEO

Ultima actualizare:

    Cristina Darha a făcut senzaţie la începutul anilor 2000
Cristina Darha a făcut senzaţie la începutul anilor 2000

Cristina Darha, cunoscută sub numele de Uni-k, pe care l-a folosit pe scenă, a fost una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la sfârşitul anilor '90. Tânăra de 32 de ani a intrat curând în atenţia presei după ce s-a aflat că fostul ei iubit o ameninţă cu moartea în mod constant.

Uni-k a avut o relaţie de 11 ani cu Stelian Nanian, patronul fostului Atomic TV, primul post muzical din România, o adevărată bombă media la momentul apariţiei. Se pare însă că despărţirea s-a produs în termeni atât de dificili, încât bărbatul î-a trimis în ultimii doi ani o mulţime de mesaje de ameninţare. "Printre mesajele pe care le primea erau inclusiv ameninţări de genul că ar trebui să aibă grijă pentru viaţa ei, că ar putea da o maşină peste ea sau că ar putea fi desfigurată… ", a explicat un apropiat al Cristinei.

După ce în presă au apărut informaţii cum că Stelian o ameninţa cu moartea pe fosta iubită, aceasta răspuns evaziv, fără să confirme sau să infirme zvonurile. A recunoscut. în schimb, că nu a rămas în relaţii bune cu Uni-K. "Nu mai ţinem legătura, a fost o relaţie... un eşec pentru amândoi şi a fost opţiunea reciprocă. Vina e de ambele părţi. Doar noi doi ştim. E o ciorbă de familie care a spălată. Noi mai mult cred că ne-am amărât părinţii", a spus Stelian pentru Ring.

Bărbatul admite că e posibil să îi fi scăpat cuvinte mai grele după despărţire, dar susţine că nu i-ar face niciodată rău Cristinei, pentru că ea nu mai există pentru el. "Nici eu nu neg, nici eu nu ştiu ce mi se poate întâmpla în viaţă. Dacă voi fi vreodată pus în culpă şi acuzat de anumite chestii, clar va trebui să mă apăr. Toţi suntem paranoia la un moment dat, după o despărţire tot spui două-trei cuvinte urâte, nu există, n-am întâlnit pe nimeni perfect. Nu pot să-i urez nici bine, nici rău, asta e... Singurul lucru pe care i l-aş spune ar fi: «Băi, pentru mine eşti un mare eşec! Atât!».”

Vezi aici unul dintre cele mai mari hituri ale artistei Uni-K:

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net