Fostul şofer al lui Moni: «Nu mai doarme demult cu Iri»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul şofer al Monicăi Columbeanu, Adrian Filote rupe tăcerea. Din câte susţine Filote, relaţia dintre cei doi soţi este una profesională, iar Moni s-ar gândi serios la divorţ.

„Moni este o fată adusă de la ţară, dar care a avut noroc cu carul. Cât timp am fost angajatul familiei Columbeanu nu i-am văzut comportându-se ca o familie. Monica şi Irinel trăiesc două vieţi paralele sub acelaşi acoperiş. Ei au o relaţie profesională, în care Iri este finanţatorul. I-am văzut dormind şi separat", povesteşte reporterul-ucenic al Cristinei Şişcanu de la Acces Direct.

Cel care mai menţine vie flacăra dintre soţii Columbeanu este naşul acestora, Matei Miko.

„Naşul lor este creierul relaţiei dintre Moni şi Iri. Vorbeşte puţin, dar gândeşte mult. M-a luat şi pe mine la puricat atunci când Monica m-a adus la Izvorani şi i-a spus că vrea să îi devin şofer. Se temea să nu fiu vreun violator sau criminal în serie", adaugă Filote.

Mai citeşte:

Moni îi găteşte momiţe, dar Iri umblă cu o blondă

Iri, chiar te-ai săturat de Moni?

Întrebare de la Moni: «Iri, eşti pedofil?»

Filote: "Moni, renunţă la dans!"

Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!

Vezi aici un clip cu Moni Columbeanu goală!

simeon stalpnicul png

Vezi cele mai "tari" replici ale lui Moni, filmată cu camera ascunsă!

simeon stalpnicul png

Adrian pare să cunoască destul de bine şi viaţa de noapte a Monicăi Columbeanu, care preferă distracţiile în oraş, nu somnul de frumuseţe de la Izvorani.

„Cât timp a fost plecată sora ei, Ramona în Panama Monica a ieşit în fiecare seară cu iubitul acesteia, Gabi Badalau. Cinau împreună şi în unele seri, după miezul nopţii spuneau că vor să meargă la hotelul Phoenicia să mănânce la un anumit restaurant. Pe mine nu mă lăsau să intru şi mă obligau să rămân în parcare sau chiar să plec acasă. De multe ori a adus-o el acasă", îşi aminteşte Filote.

Divorţul pare să fie un lucru inevitabil, din spusele fostului angajat, care susţine că Monica este dornică să îşi găsească un nou suflet pereche.

Jignirile şi insultele sunt limbajul pe care îl foloseşte Moni mereu.

„Pot spune că este bolnavă de nervi, crizată. Are complex şi de aceea simte mereu nevoia să spună că ea este şefă şi restul angajaţi. Îmi spunea că sunt prost, tâmpit şi nesimţit. Îmi aduc aminte că m-a chemat în dressing şi mi-a spus să îi duc laptopul în maşină. Când a văzut că l-am luat mi-a spus că am apăsat pe ceva şi a început să urle. A început să arunce cu pantofi şi să dărâme rafturile. Cred că i se trage şi de la lipsa alimentaţiei, pentru că ea nu mănâncă decât o prajitură pe zi şi bea 3 litri de apă", îşi aminteşte Adrian.

Acum este reporter tv

După o carieră de stripper, dansator şi şofer, Adrian Filote îşi încearcă norocul şi în televiziune.

Tânărul este reporter-ucenic în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

Şi de această dată Adrian are o şefă provocatoare, însă cu mult mai înţelegătoare, frumoasa asistentă a lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net