Fotbalist de la Poli, snopit în bătaie de o beizadea, pentru o femeie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

László Sepsi a fost bătut de Rami Iskandarani, fiul "Prinţului Banatului".

Totul a pornit de la avocata Adriana Ivan, care avea o întâlnire profesională cu fotbalistul de la Poli Timişoara. Rami Iskandarani, iubitul avocatei, şi-a ieşit din minţi, i-a spart maşina, telefonul şi ochelarii de soare, relatează adevarul.ro.

Fotbalistul a trăit clipele de groază la începutul săptămânii, în parcarea dealerului auto BWM. "Confirm incidentul. Nu am de ce să mă ascund. A fost şi o persoană care a sunat la 112 pentru temperarea scandalului. Nu pot comenta mai mult pentru că sunt implicată în incident şi nu vreau să fiu subiectivă", a spus Adriana Ivan, în exclusivitate, pentru Adevărul de seară Timişoara.

Frumoasa avocată avea o întâlnire cu László Sepsi în legătură cu un process deschis de fotbalist pe tema retrocedării mai multor terenuri. Apropiaţi de-ai celor trei spun că Adriana Ivan, fotbalistul şi fiul "Prinţului Banatului" s-au văzut în parcarea de la BMW, însă sirianul şi-a ieşit din minţi când l-a văzut pe fotbalist şi a sărit direct la bătaie. În zadar a încercat să se apere László Sepsi, pentru că maşina acestuia a fost avariată, telefonul Iphone 4 distrus, la fel ca şi ochelarii marca Police.Rami Iskandarani

simeon stalpnicul png

László Sepsi a refuzat să comenteze subiectul, în timp ce Rami Iskandarani a declarat că nu ştie despre niciun incident. "Nu îmi amintesc să fi fost de curând la BMW. Nu ştiu cine e Sepsi", a spus cel de la care a pornit conflictul.

Bătaia este confirmată şi de angajaţii BMW, dar şi de managerul dealerului auto. "Bătaia a avut loc. Cel puţin zece angajaţi au asistat la conflict. Nu au fost momente plăcute", a spus managerul companiei.

Şi oamenii legii recunosc incidentul din parcarea BMW şi primirea unui apel la 112, astfel că au declanşat o anchetă. Primul pas a fost recuperarea imaginilor de la camerele de supraveghere ale BMW Timişoara.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net