„Fotbalul din Liga 1 este un circ, se fac blaturi, arbitrii sunt cumpăraţi!”

„Arbitrii sunt cumpăraţi. Chiar dacă învingi, nu trebuie să te bucuri. Nu vei şti nicioadată dacă ai fost mai bun decât adversarul sau ai câştigat din alte motive. Sunt prea multe decizii dubioase şi unele situaţii chiar amuzante, astfel că nu poţi băga mâna în foc că rezultatul a fost corect. Sunt cluburi care încearcă să fie cinstite, dar la cluburile mari se discută de cazuri de mită şi corupţie”, a spus Yssouf Kone în ziarul norvegian Afterposten.

„Eşti doar o marionetă acolo, într-un show de păpuşi" a spus şi Lars Hirschfeld, actualul portar al lui Valerenga, care se judeca la FIFA cu CFR Cluj din cauza unei datorii a clubului faţă de el.

„Nu am vrut să fie judecat cazul meu în sistemul legal din Romania. Corupţia vine din toate direcţiile - ligă, arbitrii, celelalte echipe şi chiar şi propria echipă! Te afecteaza mental, vrei să fii fotbalist, nu politician sau actor” a continuat goalkeeperul în acelaşi ziar în care a atacat şi Yssouf Kone pe clujeni.

Ziarul Afterposten mai scrie în cadrul articolului că i-a contactat în mai multe rânduri pe oficialii de la CFR Cluj, care au refuzat însă să comenteze acuzaţiile.

Dorsin le recomandă jucătorilor din Norvegia să nu meargă la CFR sau la orice alt club din România. „Nu semnaţi cu CFR! Reprezentanţii clubului îţi fac tot felul de promisiuni, dar nu le respectă. Este destul de ciudat, acest lucru se întâmplă la un club care joacă în Liga Campionilor”, a spus Mikael Dorsin.

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Declic Ministrul Mediului
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Tanczos Barna conflict cu Declic FOTO captură video
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg