FOTO A lăsat imperiul de un miliard de dolari să se facă ţăran


    Îşi plimbă odraslele cu căruţa
Îşi plimbă odraslele cu căruţa

Avea tot ce visa, dar a ales să trăiască ca-n Evul Mediu. Magnatul rus Gherman Sterligov şi-a lăsat imperiul financiar de un miliard de dolari şi s-a mutat la ţară.

Viaţa la ţară îl face mai fericit decât luxul! Fostul miliardar şi-a vândut toate vilele, avioane şi iahturile şi a donat banii săracilor.


    Preferă hrana de la ţară
Preferă hrana de la ţară

Gherman Sterligov, care este un om foarte religios, s-a mutat apoi cu familia într-o casă umilă din lemn. O sobă cârpită, câteva parcele de pământ şi două tractoare sunt toată averea lui Gherman Sterligov, de 47 de ani. Nu are electricitate, dar ce-i pasă, atâta timp cât nu-i ameninţat de rivalii afacerişti. Fiecare zi din viaţa lui de ţăran e ca-n Paradis! Sterligov se trezeşte dimineaţa cu noaptea-n cap, îşi pune şuba în spate şi pleacă la câmp. Trage ca un cal zi de zi pentru ca cele 5 odrasle să nu ducă lipsă de nimic.

Preferă hrana de la ţară
Preferă hrana de la ţară

Deşi s-a descotorosit de traiul de lux, soţia lui, Aliona, îşi poartă poalele şi basmaua ca o boieroaică. Cei doi nu şi-au dat copiii la şcoală şi le predau învăţături din Biblie. „Eram ca păsările într-o cuşcă de aur. Fiind foarte bogaţi, trăiam într-o sclavie, din care, din fericire, am scăpat”, a povestit Gherman, potrivit “Siberian Times”.

A fost primul milionar al Rusiei

Gherman Sterligov a devenit primul milionar al Rusiei la doar 24 de ani, datorită unei afaceri profitabile cu sicrie. A candidat pentru preşedinţia Rusiei, a fost unul dintre cei mai respectaţi şi temuţi oameni ai ţării şi a candidat la primăria Moscovei. El a pus bazele propriei companii şi în scurt timp a reuşit să construiască un imperiu financiar, cu birouri în Londra şi New York.

Mănâncă din vase de lut
Mănâncă din vase de lut
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Dan Negru, prezentoator Kanal D
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png