FOTO Andra şi copilul ei, ameninţaţi cu moartea! Uite cine a fost în stare să facă aşa ceva!

Ultima actualizare:

    Andra
Andra

Soţia lui Cătălin Măruţă încearcă mereu să ţină legătura cu fanii ei virtuali însă se pare că nu mulţi o iubesc pe faimoasa cântăreaţă.

Recent, Andra a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de două femei în faţa unui cuptor în care sunt câteva pâini de casă. Vedeta a primit reacţii din partea multora dintre cei care o admiră însă printre comentariile acestora se poate citi ceva incredibil..

Un utilizator numit Florentin Mafiotul a început să o înjure şi să ameninţe că o va bate, că îi va ucide copilul şi că o va ucide şi pe ea.

"Fii atentă Andra. Nu ştiu dacă e Facebook-ul tău, dar băga-mi-aş p**a în familia ta când te prind te omor cu bătaia! Fii atentă, eşti moartă când te prind. F***i morţii în gat de panarama, iţi omor copilul", a scris Mafiotu pe Facebook.

Andra Facebook
Andra Facebook

Cu toate acestea, Florentin Mafiotu pare să fie un personaj fictiv, după cum a descoperit Click.ro, creat special pentru astfel de "intervenţii", acest lucru fiind denotat de faptul ca nu are decat 17 prieteni pe Facebook, nu are absolut nicio fotografie in profilul sau si sustine ca a lucrat pentru BUG Mafia şi este ospatar.

Andra Facebook
Andra Facebook

În orice caz, Andra nu a avut deocamdată nicio reacţie cu privire la acest incident şi nu a făcut decât să şteargă imaginea la care a comentat Mafiotu de pe profilul ei, lăsând doar celelalte imagini în care apare la fel de zâmbitoare cum a cunoscut-o publicul toţi aceşti ani. 

Andra
Andra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
banner soție Iosif Rotariu png
stefan birtalan jpg
macara iasi jpg
nicoleta jpg
furnici jpg
ceai de păpădie webp
aroportul heathrow foto profimedia jpg
vlad calugarul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net