FOTO Aşa ceva rar vezi! Travestitul Sexy Moroşanca, faţă în faţă cu Maria Cârneci, cu mustaţă

Ultima actualizare:
Sexy Moroşanca
Sexy Moroşanca

Sexy Moroşanca, travestitul care a ajuns în atenţia presei după ce a participat la Românii au Talent, a fost invitat în emisiunea Acces Direct unde a vorbit despre viaţa lui, şi-a prezentat iubitul, dar a şi fost luat la rost de Maria Cârneci.

«Din naştere sunt bărbat. Pe parcurs am simţit că nu sunt bărbat. Am descoperit pe la 7 ani că nu mă simt băiat. La 17 ani am descoperit că toate simptomele mele nu sunt de băiat ci sunt de fată. Au trecut mulţi prin patul meu, dar au rămas fotbaliştii. Sunt îndrăgostită de fotbalişti. Îmi place Cristea şi mulţi alţii. Îmi place şi de Victor Slav.

Să nu se înţeleagă că ei vor ajunge în patul meu. Acuma am oferte, cam la 3000 de euro pe noapte. Am fost vânzătoare de plăceri, dar acum am un iubit. Pe mine m-au atras băieţii mereu.

Sexy Moroşanca
Sexy Moroşanca

Mama îmi făcea codiţe, mă purta în uniformă de fetiţă. Ea şi-a dorit foarte mult ca eu să fiu fată. Pentru ea am fost mereu fată. Iubită nu am avut niciodată. Iubiţi am avut mulţi. Nu am luat niciun tratament hormonal ca să mi se subţieze vocea. Nu am silicoane, mi-aş dori să am. Aş vrea să fac şi operaţia de schimbare de sex. Vreau să mă lansez în muzică populară. Numele meu de băiat este Vasile», a spus travestitul.


    Sexy Moroşanca
Sexy Moroşanca

Maria Cârneci a venit şi ea deghizată în bărbat în emisiune şi a vorbit cu Rodica pe seama portului popular mult prea sexy pe care îl are.

Sexy Moroşanca
Sexy Moroşanca

«Nu am venit să fac morală sau să mă bag în viaţa personală a Rodicăi. Dacă ea simte că e fată, nu e nicio problemă. Dar vreau să o cert puţin. Mie nu îmi place umbli îmbrăcată cu un costum aşa scurt. La voi în Maramureş sunt şi şorţuri. Costumul popular nu e o bătaie de joc. Este un simbol, cartea de identitate a românilor. Dar având în vedere că nu eşti normală, eu zic să fie iertată», a spus Maria Cârneci la Acces Direct.

Mai mult decât atât, Sexy Moroşanca l-a prezentat şi pe iubitul ei, Gheorghiţă, despre care a spus că «a furat-o» de la un altă bărbat.

Sexy Moroşanca
Sexy Moroşanca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net