FOTO «Bebeluşa» Oana îşi creştinează băieţelul. Uite ce invitaţie amuzată a făcut pentru botez

Ultima actualizare:

    Oana Ionită a devenit mama pentru a doua oara
Oana Ionită a devenit mama pentru a doua oara

Pregătiri intense în familia "bebeluşei" Oana Ioniţă şi a tenorul Florin Budnaru. Cei doi pun la cale unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa lor,  botezul băieţelului, Mihai Maxim.

Fericiţii părinţi au intrat în febra pregătirilor, pentru evenimentul ce va avea loc pe 8 iunie, la o zi după cel mic va împlini 2 luni. Perfecţionistă din fire, după mai multe căutări pentru stabilirea unui restaurant, Oana s-a decis asupra centrului de evenimente Jubile The Ballroom, salonul situat în zona Primăverii.

Oana Ionită îşi creştinează băieţelul
Oana Ionită îşi creştinează băieţelul

Sala nu a fost aleasă întâmplător. Cu un design romantic, salonul se încadrează în tematica întregului botez care se va desfăşura în paşi de operetă. Şi gastronomia va primi cu această ocazie un loc printre arte. Oana Ioniţă şi soţul ei, tenorul Florin Budnaru au ales un meniu cu preparate clasice sau unele neconvenţionale, pregătit cu ajutorul unui food designer.

Oana Ionită îşi creştinează băieţelul
Oana Ionită îşi creştinează băieţelul

Invitaţia de botez a fost realizată de un artist plastic care a stilizat membrii familiei. Cu o nota haioasă, ea surprinde înclinaţiile artistice ale celor patru: micuţul Maxim şi Florin cântă la microfon, iar Oana şi Isabel sunt graţioase balerine.Băieţelul Oanei şi a lui Florin îi va avea ca naşi pe Mihai Găinuşă şi soţia sa, Ioana, care de altfel sunt şi naşii de cununie ai cuplului. Tot ei au botezat-o si pe Isabel Ioana, fiica "bebeluşei".

image
image
image
image
image
image
Masini faruri aprinse zi FOTO Shutterstock (2) jpg
legume jpg
Regina Elisabeta   GettyImages 106056536 jpg
maldive freepik jpg
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png